به گزارش روابط عمومی شرکت خدمات حمایتی کشاورزی گلستان :
امروز شنبه دوم فروردین ماه سال۱۴۰۴،جلسه هم اندیشی سرپرست و جمعی از روسای ادارات این شرکت به منظور رفع مسائل و مشکلات تخلیه کامیونها و دپوی کودهای فله در انبار سازمانی گرگان برگزارشد.
در ابتدای این جلسه مجید محمدی سرپرست شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان گلستان ،با عرض خیرمقدم به حاضرین در جلسه، ضمن تسلیت وتعزیت شهادت حضرت علی (ع)، ،ارادت وصف ناپذیری نسبت به فضیلت و کرامت آن بروز دادند.
در ادامه افزود: شرکت خدمات حمایتی کشاورزی در حال حاضر در شرایط حساس و ویژه ای قرار گرفته است بطوریکه همه از ما انتظار کار و تلاش همه جانبه را خواستارند و این امر هم به دلیل نیاز بخش کشاورزی استان به مصرف به موقع کود اوره سرک می باشد تلاش همه ماباید این باشد در راستای اهداف تعیین شده برای شرکت خدمات حمایتی کشاورزی و سرلوحه قراردادن منویات سرپرست سازمان جهاد کشاورزی استان گللستان، مدیرعامل محترم شرکت و اعضاء محترم هیات مدیره ، تمامی تو ان خود را در احیای کشاورزی و بعنوان یک رسالت و وظیفه ملی بکار گیریم تانیازهای کود اوره استان در کمترین زمان ممکن تامین نموده و در بین کشاورزان سخت کوش استان توزیع نماییم.
وی تصریح کرد: بایددراستراتژی کوتاه مدت باید طوری برنامه ریزی گردد تا با تخلیه سریع کامیونها وکیسه گیری به موقع و توزیع حتی در روز های تعطیل ،مطالبات استانی کشاورزان در نیاز به کودهای سرک به خوبی برآورده شود.