اخبار

به گزارش روابط عمومی شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان  گلستان؛
مجید محمدی سرپرست شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان گلستان گفت: برنامه ابلاغی تامین کود سولفات پتاس در  سال جاری، هفت هزارو۱۹ تن  اعلام گردید
که از ابتدای سال جاری تاکنون۱۹۸ درصد از برنامه تعیین شده بیش از۱۳ هزارو۹۱۸  تن کود کشاورزی سولفات پتاسیم گرانوله وپودری مورد نیاز کشاورزان استان از سهم واردات دو هزار و۲۷۸ تن از بندر امام خمینی(ره) و مابقی ازظرفیت تولید داخل کشور ازهفت شرکت‌ تولید کننده« صنعت پتاس آسیا،شیمی اکسیر بوتان، املاح معدنی ایران و پتروشیمی ارومیه ،میهن زاج ، مروارید ارسباران ، پویا تدبیر فراست »تامین و‌تحویل گردید.
محمدی ضمن اشاره به ضرورت وجود پتاسیم برای کشت محصولات افزود:امروزه برای افزایش تولید و کیفیت محصولات کشاورزی از کودهای شیمیایی مختلفی استفاده می‌شود. یکی از کودهای تقویتی مهم گیاهان، کود سولو پتاس یا سولفات پتاسیم است (K2SO4) است که ترکیبی از دو عنصر مهم پتاسیم و گوگرد است.
این کود به دلیل تأمین عناصر مغذی مورد نیاز شامل دو عنصر پتاسیم و گوگرد تشکیل شده است که درصد پتاسیم (اکسید پتاسیم) قابل حل در آب (K2O) در کود سولو پتاس ۵۰ درصد و گوگرد محلول در آب (S)  ۱۸ تا ۲۴ درصد  و تأثیر مثبت آن بر رشد و سلامت گیاه، در بین کشاورزان و باغ‌داران محبوبیت زیادی پیدا کرده است
 استفاده از سولفات پتاسیم باعث افزایش اندازه و وزن دانه‌ها و بهبود رنگ و طعم آنها می‌شود. 
محمدی خاطر نشان کرد:  PH خاک‌های شور بالا بوده و همین امر دسترس پذیری عناصر غذایی برای گیاهان را کاهش می‌دهد. با مصرف کود سولفات پتاسیم ph منطقه ریشه به طور چشمگیری کاهش پیدا کرده و اثرات سمی سدیم، کلسیم و منیزیم نیز کاهش می‌یابد. عناصر غذایی مانند آهن، منگنز، روی، مس و فسفر نیز بیشتر در دسترس گیاه قرار  می دهد.
در همین راستا شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان ضمن تامین کود پتاس مورد نیاز کشاورزان اقدام به توزیع آن به مقدار۱۰ هزار و۵۶۲ از طریق کارگزاران توزیع نهاده‌های کشاورزی در استان نمود.