اخبار

به گزارش روابط عمومی شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان یزد،

مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان یزد  گفت: همایش آموزشی ترویجی و معرفی محصولات کودی با هدف حمایت از تولیدکننده و مصرف‌کننده در استان برگزار شد.
 
حسن زارعیان همچنین افزود: جهت تحقق شعار سال «مهار تورم و رشد تولید» و با توجه به نزدیک شدن به کشت پائیزه استان همایش آموزشی ترویجی و معرفی محصولات کودی با هدف حمایت از تولیدکننده و مصرف‌کننده برگزار گردید.
وی  بیان کرد: در این همایش 10  شرکت تولیدی که تعدادی از آن‌ها دانش‌بنیان بودند، از سراسر کشور به‌روزترین محصولات کودی خود را به کشاورزان، باغداران و بهره‌برداران بخش کشاورزی عرضه کردند.
این مقام مسئول با بیان اینکه همایش مذکور به همت شرکت خدمات حمایتی کشاورزی برگزار شد، گفت: خوشبختانه با استقبال خیلی خوب مسئولین، باغداران، کشاورزان، گلخانه‌داران و کسانی که به‌نوعی در امر کشاورزی فعالیت دارند، ارتباط مؤثری بین تولیدکننده و مصرف‌کننده برقرار و محصولات کودی متنوعی عرضه شد.
زارعیان اظهار کرد: این شرکت به‌عنوان مجری طرح خودکفایی کشور در کودهای کشاورزی ضمن تعامل با معاونت زراعت وزارت جهاد کشاورزی و مؤسسه تحقیقات خاک و آب، توانست کودهای ترکیبی و غیر شیمیایی مانند کود آلی فسفاته و کود میکروبی فسفاته به سبد کودی خود اضافه کند که در این نوع همایش‌ها به جامعه هدف معرفی می‌شود.
وی  اضافه کرد: یکی از اقدامات اصلی که می‌تواند جهت مهار تورم و ثبات قیمت‌ها نقش اساسی در حوزه نهاده‌های کشاورزی خاص کودهای کشاورزی ایفا کند، افزایش تولید است و همایشی که برگزار شد، با هدف حمایت از تولید بود که هم منجر به کنترل تورم می‌شود و هم کشاورز، باغدار و غیره با جدیدترین محصولات کودی آشنا می‌شوند که افزایش بهره‌وری را به دنبال خواهد داشت.
زارعیان گفت: امسال شرکت خدمات حمایتی کشاورزی در کشور  با استفاده از ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان مبادرت به تولید کودهای غیر شیمیایی و جدید کرده است که با تعداد بیش از 130 تولیدکننده با یک‌هزار و یکصد محصول تولیدی که 13 شرکت آن دانش‌بنیان هستند، تفاهم‌نامه همکاری منعقد کرده است تا پُل ارتباطی باشد بین تولیدکننده و مصرف‌کننده و محصولات تولیدی که تأییدیه استاندارد از آزمایشگاه مجهز شرکت خدمات حمایتی کشاورزی دریافت کرده‌اند، در اختیار کشاورز و باغدار قرار بگیرد.
زارعیان  یکی از استراتژی‌های شرکت خدمات حمایتی کشاورزی را توسعه کودهای ترکیبی و غیر شیمیایی عنوان کرد که نقش مهمی در افزایش کمیت و کیفیت محصولات کشاورزی دارد و گفت: خوشبختانه با وجود مشکلات بسیار، توانستیم نزدیک به 90 درصد کودهای کشاورزی یارانه‌ای در استان را از تولیدات داخلی تأمین و توزیع کنیم.
وی  در پایان با تأکید بر اهمیت داخلی‌سازی تأمین و توزیع کودهای کشاورزی مورد مصرف بخش کشاورزی، تصریح کرد: این امر ضریب خوداتکایی و خودکفایی کشور را افزایش داده و در کنترل قیمت کودهای کشاورزی و نهایتاً محصولات کشاورزی بسیار مهم و مؤثر بوده که برگزاری این‌قبیل همایش‌ها، در جهت رسیدن به این هدف است.