اخبار

به گزارش روابط عمومی شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان ایلام:

 

سیامک بیگی مدیر شرکت خدمات حمایتی  کشاورزی استان ایلام با بیان این‌که دغدغه‌ای در تأمین کود مورد نیاز زارعان نداریم، گفت: کشاورزان ایلامی نسبت به دریافت کود سرک خود اقدام کنند.

سیامک بیگی اظهارکرد: یکی از مراحل کلیدی در برنامه غذایی گندم و جو تغذیه از مرحله سه برگه شدن تا شروع پنجه‌زنی بوده، بنابراین تغذیه در این مراحل از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است.

مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی ایلام تصریح کرد: اگر به هر خوشه گندم فقط یک بذر اضافه کنیم، عملکرد نهایی ما حدود ۳۰۰ تا ۵۰۰ کیلوگرم در هکتار افزایش خواهد یافت.

وی با بیان این که مصرف کود سرک هم بیشتر در مورد کود نیتروژن و پتاسه از نوع کود کلرور پتاسیم مرسوم است، ادامه داد: در شرایطی که نیتروژن شسته می شود، غالبا 25 تا حداکثر 50 درصد از کل نیتروژن مصرفی را به صورت قبل از کشت و بقیه (50 تا 75 درصد) را به صورت سرک در مراحل شروع پنجه زنی، ساقه دهی و خوشه دهی ودانه بستن به مزرعه می دهند.

مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی ایلام  عنوان کرد: کوددهی سرک با توجه به میزان ازت و پتاس مورد نیاز گیاه که طبق آزمون خاک و نوع بافت خاک میزان آن برآورد شود، انجام می‌شود و کوددهی نیز به بارندگی‌های مناسب از نظر زمان، میزان و پراکنش باران بستگی دارد.