به گزارش رابط روابط عمومی شرکت خدمات حمایتی کشاورزی لرستان
وی ادامه داد: در این همایش از ۱۲ شرکت فعال تولید کنندهکودهای مختلف از نقاط مختلف کشور دعوت به عمل آمد که به دلیل مشکلات مسافت فقط ۷ شرکت توانستند در استان لرستان حضور پیدا کرده و گزارش خود را ارائه دهند.
احمدوندی تشریح کرد: هدف از برگزاری همایشهای سبد کودی آشنایی بیشتر کارگزاران توزیع کود ما در استان، مسئولین مراکز حمایتی و نیز آشنایی بیشتر کشاورزان پیشرو با شرکتهای داخلی است که کود تولید می کنند واصطلاح شرکتهای بدون یارانه نامیده میشوند.
وی با اشاره به اینکه طبق آمار خواربار جهانی، بین ۳۰ تا ۵۰ درصد عملکرد و رشد گیاه وابسته به کود است، تاکید کرد: این کودها قسمت مهمی از تغذیه گیاه را شامل میشود و کشاورزان و کارگزاران خدمات حمایتی جهاد کشاورزی از طریق ارتباط با این شرکتها علاوه بر بهبود دانش کشاورزی و افزایش کیفیت محصول به حمایت از تولید داخلی در زمینه کود کمک میکنند.
مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی لرستان ابراز کرد: خوشبختاته اینگونه همایش های سبد کودی با استقبال خوبی از سوی کشاورزان، باغدراران و کارگزاران ما که در شهرستانها و دهستانها اقدام به توزیع کود میکنند، همراه است و همین ارتباطگیری با شرکتها محصولی باکیفیت تر برای کشاورزان، حذف واسطهها، توزیع بهتر توسط کارگزاران و حمایت از تولید داخل را محقق میسازد.
احمدوندی در پایان گفت: از میزان 3،339000 تن نهاده 1،860000 تن آن تدارک دیده شده و از مقدار1،250000تن کود npk به استانها حمل شده ;که ازمیزان ، 97،300 تن سهمیه 32،000 تن آن به استان لرستان حمل گردیده همچنین 47،000 هزار حواله الکترونیک به کشاورز در سامانه پایش مواد کودی صادر شده و 40،000 هزار حواله الکترونیک تحویل کشاورزان شده است