فرصت امروز- مترجم: امیر آل علی
اگرچه تولید محتوا از طریق تلفن همراه برای بسیاری از افراد شبیه به یک شوخی است، با این حال امروزه تکنولوژی به حدی پیشرفت کرده است که حتی با اپلیکیشن-های بسیار ساده نیز می توان محتواهای با کیفیتی را تولید کرد، با این حال ناآگاهی عمومی در این زمینه باعث شده است تا شاهد افراد فعال بسیار کمی در این حوزه باشیم. در همین راستا به معرفی 10 اپلیکیشن تولید محتوا خواهیم پرداخت.
1- (2007)Pocket
تولید محتوا از طریق تلفن همراه
این برنامه به شما کمک خواهد کرد تا مطالب موردنظر خود را به سادگی و به صورت آفلاین بتوانید مورد مطالعه قرار دهید. در این رابطه توجه داشته باشید ک شما ممکن است همیشه به سیستم خود دسترسی نداشته باشید. تحت این شرایط برنامه پاکت به شما کمک خواهد کرد تا هر آن چیزی را که نیاز دارید در فرمت های مختلف ذخیره کرده و با این اقدام، فرصت کافی برای بررسی مجدد آن را داشته باشید. از جمله دیگر ویژگی های این برنامه کاملا کاربردی عدم وجود محدودیت در تعداد ذخیره سازی محتواها، حالت های مختلف برای مشاهده، امکان دسته بندی بهتر مطالب از طریق اقداماتی نظیر اضافه کردن تگ ها و امکان به اشتراک گذاری سریع آن در هر مکانی است. به همین خاطر این برنامه کمک خواهد کرد تا بدون احساس شلوغی، هر مطلبی را ذخیره کرده و در فرصت مناسب بدون نیاز به اینترنت اقدام به مطالعه آن و ایده گرفتن کنید. درواقع در زمینه تولید محتوا، بررسی اقدامات سایرین نیز بسیار مهم خواهد بود.
2-(2009)Quora
بدون شک هر فردی در زمینه تولید محتوا، با پرسش ها و مشکلاتی مواجه خواهد شد. تحت این شرایط ضروری است تا مرجعی برای اطلاع رسانی و پاسخ دهی وجود داشته باشد. این امر درست اقدامی است که اپلیکیشن کورا انجام می دهد. در این برنامه شما با آخرین موضوعات و مقالات در زمینه بازاریابی و تولید محتوا، ترندها و پرسش های رایج و جدید آشنا خواهید شد. همچنین می توانید سوالات خود را نیز با تیم متخصص آن در میان گذاشته و بهترین پاسخ ها را دریافت کنید. با مطالعه مطالب این برنامه بدون شک شما به جدیدترین و بهترین ایده ها در تمامی زمینه های تولید محتوا نظیر استفاده و ساخت اینفوگرافی، دست پیدا خواهید کرد.
مطلب مرتبط: محتوا و نحوه تولید آن / همه چیز درباره خلق یک محتوای جذاب
3-(2005)Reddit
این برنامه را باید یک پایگاه خبری دانست که در آن افراد اقدام به انتشار مطالب مورد نظر خود کرده و سایر کاربران با امتیار دادن به هر یک، میزان اهمیت را مشخص می کنند. همچنین در این اپلیکیشن قابلیت جذابی وجود دارد که افراد می توانند خود را در معرض پرسش های سایرین قرار داده و اقدام به پاسخگویی به آنها کنند که تاکنون چهره های بسیار شناخته شده ای نظیر باراک اوباما در این بخش حضور داشته-اند. همچنین در این برنامه، انجمن های خبری وجود دارد که تنها بر روی یک موضع خاص فعالیت دارند. با این حال اهمیت اصلی این برنامه برای افراد فعال در زمینه تولید محتوا این است که شما قادر خواهید بود تا با بررسی برترین مطالب کاربران، بهترین و مورد توجه ترین موضوعات در بخش های مختلف را شناسایی کرده و با تمرکز بر روی آنها، شانس موفقیت خود را افزایش دهید. همچنین با انتشار نمونه کارهای خود و بررسی بازخوردها، می توانید قبل از انتشار رسمی محتواها، نسبت به میزان موفقیت آمیز بودن آن به یک جمع بندی دست پیدا کنید.
4- (2007) Evernote
بهترین ابزاری که در تلفن همراه می توانید به وسیله آن محتواهای خود را تولید کرده و آن را ذخیره کنید، بدون شک اورنوت است. نکته مهم دیگر این برنامه این است که نسخه ویندوز آن نیز وجود داشته و شما می توانید ادامه کار خود را از طریق سیستم کامپیوتر و یا لپ تاپ نیز ادامه دهید.
5- (2013) Slack
این اپلیکیشن درواقع یک برنامه ارتباطی بوده که شما را به تمامی افراد فعال در زمینه تولید محتوا، وصل می کند. تحت این شرایط شما می توانید با این افراد به گفت وگو پرداخته و حتی زمینه همکاری های متعدد را ایجاد کنید. همچنین در این برناه می-توانید یک گروه را میان افراد تیم خود ایجاد کنید تا ارتباط شما در هر لحظه ای امکان پذیر باشد. به همین خاطر این برنامه نه تنها به بهبود سرعت ارتباطات شما کمک خواهد کرد، بلکه دانش و توانایی ها را نیز افزایش خواهد داد.
6- (2009) Grammarly Keyboard
اگرچه در نگاه اول نمی توانید تفاوتی را میان این کیبورد با سایرین مشاهده کنید، با این حال تفاوت اصلی و بسیار کاربردی این اپلیکیشن با سایرین این است که تنها به بررسی غلط های املایی بسنده نکرده و اشتباهات گرامری را نیز اصلاح می کند. به همین خاطر با استفاده از آن شما دیگر نیازی به بررسی مجدد محتواهای تولیدشده خود نخواهید داشت.
7-(2012)CoSchedule
بدون شک وجود یک تقویم محتوا، باعث نظم بخشیدن به کارهای شما در این زمینه خواهد شد. در این زمینه برنامه CoSchedule بهترین گزینه محسوب می شود. نکته جالب دیگر این برنامه، امکان استفاده از آن برای مدیریت شبکه های اجتماعی نیز است. برای مثال می توانید تاریخ انتشار هر یک از محتوا ها را در آن وارد کرده و در زمان مقرر، یادآوری لازم را دریافت کنید که این تنها بخشی از امکانات این برنامه بی-نظیر محسوب می شود.
8-Boomerang Mail App(2013)
این برنامه به شما در زمینه مدیریت ایمیل ها کمک خواهد کرد. برای مثال ممکن است شما خواهان ارسال تعداد زیادی ایمیل در زمان های مشخص باشید. این امر بدون شک اقدامی دشوار خواهد بود با این حال این اپلیکیشن انجام آن را برای شما کاملا ساده خواهد کرد. همچنین از دیگر ویژگی های جذاب این برنامه این است که شما می توانید نسبت به افرادی که پیام شما را مطالعه کرده اند، آگاه شوید.
مطلب مرتبط: بازاریابی محتوا در سال 2019 و 5 نکته حیاتی درباره آن
9-WordPress(2014)
بدون شک برای هر فردی که در زمینه تولید محتوا فعالیت دارد، وردپرس یک نرم افزار کاملا شناخته شده محسوب می شود که نسخه موبایلی آن نیز وجود داشته و از بیش تر امکانات نسخه رایانه ای آن برخوردار است. این برنامه به شما کمک خواهد کرد تا محتواهای خود را به خوبی مدیریت کنید.
10- Trello(2011)
از دیگر برنامه هایی که به مدیریت وظایف شما کمک بسیاری را خواهد کرد، اپلیکیشن ترلو است. درواقع بسیار مهم است که شما بر روی تلفن همراه خود برنامه ای را داشته باشید تا در هر لحظه، روند کارها و نحوه جلو رفتن اقدامات را بتوانید مورد بررسی قرار دهید.
در آخر توجه داشته باشید که تعداد برنامه های موجود که می تواند مورد استفاده افراد فعال در زمینه تولید محتوا قرار گیرد بسیار زیاد بوده و موارد معرفی شده، تنها موارد منتخب محسوب می شوند. به همین خاطر ضروری است تا همواره به دنبال موارد سودمند دیگری نیز باشید.
روابط عمومی و امور بین الملل شرکت خدمات حمایتی کشاورزی