اخبار

به گزارش روابط عمومی شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان اصفهان

مدیر استان اقای فریدون صفایی بیان نمود محصولات صیفی بیشتر شامل خیار، گوجه فرنگی، انواع فلفل، بادمجان و سبزیجات برگی است. صفایی گفت: اکنون سطح زیر کشت گلخانه‌های استان از مرز ۲ هزار و ۴۰۰ هکتار گذشته که ۲ هزار و ۲۰۰هکتار سبزی و صیفی و حدود ۲۰۰ هکتار گل و گیاهان زینتی است صفایی گفت: به ازای هر هکتار گلخانه برای هشت تا ۱۰ نفر شغل مستقیم و به همین تعداد شغل غیر مستقیم ایجاد می‌شود. بیشترین محصولات کشت شده در گلخانه‌های استان را به ترتیب فلفل دلمه ای، گوجه فرنگی (معمولی، گیلاسی، زیتونی)، بادمجان، خیار، سبزیجات برگی وگل‌های زینتی عنوان کرد و افزود: آلوئه ورا، موز، انبه، آناناس و برخی گیاهان دارویی نیز در ماه‌های اخیر به کشت‌های گلخانه‌ای استان اضافه شده است. دارد. برابری تولید درمقایسه با فضای باز، اشتغال پایدار، ارزآوری و تولید محصولات سالم و باکیفیت را از مهمترین ویژگی‌های کشت گلخانه‌ای برشمرد لازم به ذکر است کلیه نیاز کودی گلخانه های در استان اصفهان توسط شرکت خدمات حمایتی کشاورزی تهیه و تامین گردیده است