اخبار

به گزارش روابط عمومی شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان اصفهان

مدیر استان اقای فریدون صفایی بیان نمود در کشت جو غصیل، کشاورزان در فصل پاییز، جو را کشت می کنند و به جای برداشتِ دانه ی خشک شده، شاخ و برگ و دانه را برداشت و سیلو می‌کنند. وی افزود: با تولید این محصول، دامدارن می‌توانند تا مدت‌ها دام خود را از یک غذای مناسب تغذیه کنند. صفایی نیاز علوفه‌ای دام استان اصفهان را در سال، پنج میلیون تن علوفه برشمرد و گفت: با توجه به کمبود منابع آب، انتقال کشت‌های تابستانه به پائیزه را شاهد بودیم که کشت جو غصیل یا علوفه‌ای از نمونه‌های آن است. صفایی وسعت زیرکشت جو را در استان بیش از ۵۳ هزار هکتار بیان کرد و گفت: از این میزان، با هدف تامین علوفه دامی، هفت هزار هکتار به روش غصیل با میانگین حدود ۴۰ تن در هر هکتار کشت می‌شود.صفایی گفت: بر اساس چشم انداز بلند مدت و با توجه به شرایط حاد اقلیمی منطقه، تولید علوفه از تابستان به زمستان تغییر کرده است. صفایی افزود: طبق محاسبات، در طول تابستان، برای کشتِ یک هکتار یونجه، حدود ۲۴ هزار متر مکعب و برای کشت یک هکتار ذرت، ۱۵ هزار متر مکعب و برای کشتِ یک هکتار جو علوفه‌ای، ۶ هزار متر مکعب آب نیاز است.

اخبار برگزیده