به گزارش روابط عمومی شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان بوشهر
آقای مهندس شاپور رضائی مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان بوشهر به نقل از معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر گفت: همزمان با دومین ریزش ملخ صحرایی در سال زراعی ۹۹- ۱۴۰۰ در این استان مبارزه با این آفت در سطح ۲۵۰ هکتار از عرصهها انجام شد.
آقای مهندس رضائی افزود: تاکنون شهرستانهای دیلم، گناوه، بوشهر و دشتستان تحت تاثیر آفت ملخ قرار گرفتهاند و علاوه بر این شهرستانها عملیات ردیابی و پایش در همه مناطق استان بوشهر در حال انجام است. وی بیان کرد: با توجه به شرایط جوی دستههای ملخ به صورت مداوم در حال جابه جایی هستند و سازمان جهاد کشاورزی عملیات مبارزه را در کانونهای شناسایی شده انجام میدهد.
آقای مهندس رضائی اضافه کرد: با توجه به پوشش گیاهی خشک موجود در منطقه ملخهای صحرایی بیشتر به سمت مناطق کوهپایهای دارای پوشش گیاهی پرواز میکنند.
مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان بوشهر گفت: هرچند هنوز ملخهای صحرایی مهاجم خسارتی برای مزارع و باغهای استان بوشهر نداشتهاند اما در صورت تخم ریزی و ظاهر شدن پورهها امکان بروز خسارت وجود دارد.
آقای مهندس رضائی یادآور شد: در نخستین ریزش آفت ملخ صحرایی استان بوشهر در سال زراعی جاری مبارزه در سطح ۱۸۵ هکتار از عرصههای استان بوشهر انجام شد و با توجه به مبارزه بموقع و موثر با این آفت، خسارت ناشی از آن در بخش کشاورزی صفر بود.