به گزارش روابط عمومی شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان گلستان
حمید هزار جریبی مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان گلستان، از طریق سامانه توزیع و فروش نهاده های کشاورزی( یارگر) به کارگزاران این شرکت اطلاع رسانی کرد :سمپاشی با ترکیبات حاوی کلسیم از زمان فندق شدن میوه سیب آغاز می شود و تکرار آن هر 15 الی 20 روز یک بار در 3 الی 4 مرحله توصیه می گردد. وی تصریح کرد:سمپاشی با کود مایع های حاوی کلسیم در میوه سیب باعث1- کاهش ریزش میوه سیب2- سفتی بافت میوه سیب3- افزایش رشد میوه سیب4- افزایش خاصیت انبارداری میوه سیب5- کاهش عارضه لکه تلخ یا قره خال درر میوه سیب می شود. وبه کارگزاران تاکید کرد: در خصوص فرهنگ سازی مصرف این کود درسبد کودی غیر یارانه ای این شرکت اقدامات شایسته بعمل آورند.