به گزارش روابط عمومی شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان اصفهان
مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان اصفهان اقای فریدون صفایی بااشاره به اینکه استان اصفهان با داشتن بیش از ۵۷۰ هزار هکتار اراضی کشاورزی رتبه اول تولید پیاز در سطح کشور را دارد گفت : امسال با جاری بودن آب در رودخانه و تغییر الگوی کشت پیش بینی میشود به طور متوسط از هر هکتار اراضی کشاورزی استان بیش از ۷۰ تن پیاز برداشت شود و روند افزایش در سطح زیر کشت استان را شاهدباشیم. او افزود: برداشت پیاز از دهه اول خرداد ماه شروع و تا مهرماه ادامه دارد. سطح کل کشت پیاز در پاییز و زمستان حدود ۵ هزار هکتار میباشد و بیشتر در اراضی شهر اصفهان، فریدن و فلاورجان انجام شده میشود. صفایی بیان کرد: کشاورزان برای کشت سبزی و صیفی جات باید با مدیریت جهاد کشاورزی شهرستانها هماهنگ باشند و براساس برنامه وزارت جهاد کشاورزی کشت را انجام دهند تا با مشکل افت قیمت در بازار مواجه نشوند وی گفت: لازم به ذکر است کلیه نیاز کودی استان جهت کاشت پیاز توسط شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان اصفهان تهیه و در اختیار بهره بردارن قرار گرفته است.