برداشت فندق از باغات استان گیلان

به گزارش روابط عمومی شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان گیلان:

برداشت فندق از ۱۸ هزار و ۶۸۱ هکتار از باغات فندق استان گیلان آغاز و تا پایان شهریور ماه ادامه دارد

صالح محمدی مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان گیلان اعلام کرد گیلان رتبه نخست تولیدفندق در کشور است و مهمترین مناطق زیر کشت فندق در استان شهرستان های رودسر، سیاهکل، املش، تالش، و رودبار است. افزایش تعداد واحد‌های فرآوری مهمترین نیاز تولید این محصول در گیلان است.

پیش بینی می شود کشاورزان فندق کار استان امسال ۱۱ هزار تن فندق از باغات برداشت کنند.

در زمان کنونی فندق‌های تولیدی گیلان فقط به صورت آجیل استفاده می‌شود، این درحالیست که می توان از فندق بیش از ۱۰۰ محصول غذایی، آرایشی، بهداشتی وصنایع دستی و... تولید می‌شود. شرکت خدمات حمایتی کشاورزی برای تغذیه گیاهی باغات فندق استان سهمیه کودی اختصاصی از طریق سازمان جهاد کشاورزی را تامین و آمادگی انجام آزمون خاک و آب برای مصرف بهینه کودهای کشاورزی از طریق عضویت بهره برداران در باشگاه کشاورزان با تخفیف 75درصد را دارد. لازم به ذکر است مصرف فندق برای تقویت حافظه، درمان بیماری‌های گوارشی بسیار موثراست. و محصول تولیدی در استان سالم ودارای ارزش غذایی بالاست ضمنا در باغات استان آفت و بیماری شایعی که منجر به مبارزه شیمیایی و مصرف سموم شود نیست.

.

.

.

نظرات
شما نیز نظر خود را در رابطه با این خبر بنویسید