اخبار

 به گزارش روابط عمومی شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان گلستان:

جلسه ساماندهی حمل و نقل درون و خارج استانی باحضور کارگروه تخصصی بازرگانی و حمل و نقل نهاده های کشاورزی این شرکت و جمعی از پیمانکاران حمل و نقل نهاده های کشاورزی (ابتکار بار گلستان ، حمل نقل بین الملی آبادان و شرکت حمل و نقل خود راننده گرکان) در محل دفتر مدیریت شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان گلستان برگزارشد.

 ابتدا مجید محمدی مدیر شرکت  خدمات حمایتی  کشاورزی  استان  گفت:حاکم شدن آرامش در جامعه کشاورزی، دلگرم شدن کشاورزان برای مدیریت بهتر در امر تولید، مصرف به موقع کود برای کشت پائیزه، از مهمترین  دغدغه ها و نگرانی ها ی مسئولین امر و دست اندر کاران بخش کشاورزی در سطوح ملی و استانی است  وی تصریح  کرد: باهمه  مشکلات و نابسامانی  موجود ،  در حمل کود از مبادی و پتروشیمی های کشور، تدابیر لازم   توسط این شرکت  اندیشیده شده است حمل و‌روان کود از مبادی وپتروشیمی های کشور کماکان ادامه دارد وی تاکید کرد:با توجه  به حجم بالای ۲۷۰۰۰ تن حمل درون استانی و حدود ۱۱۵۰۰۰ تن حمل برون استانی می بایست بطور میانگین روزانه۲۰۰ الی ۳۰۰ تن کود در انبارهای استان حمل و تخلیه گردد.

در خاتمه افزود: به منظور تامین و حمل کود مورد نیاز این استان در این مقطع حساس، ارسال به موقع کود های شیمیایی به جامعه هدف نیز توانمندی و چابکی  شرکت  حمل و نقل   را  می طلبد امید است با تسریع در ارسال کود از طریق ناوگان حمل و نقل جاده ای  علاوه بر انجام تعهدات، موجبات رضایت کشاورزان محترم استان نیز فراهم گردد. در این جلسه، اعضا حاضر نقطه نظرات خود را اعلام و پیرامون موضوعات تسهیل در حمل کود و بذر ، بررسی مسائل و‌مشکلات شرکت های حمل و‌نقل، افزایش هزینه ‌‌ تخلیه و بارگیری و ارسال ناوگان حمل نقل پایانه های طرف قرارداد با این شرکت به بنادر برای تسریع در جذب کود استان بحث و تبادل نظر شد.