اخبار

به گزارش روابط عمومی شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان همدان:

 بهروز الیاسی، مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان همدان، از تامین یک‌هزار تن کود اوره از پتروشیمی رازی برای کشاورزان استان همدان در شهریورماه سال جاری خبر داد.

الیاسی با اشاره به نقش صنایع پتروشیمی در پشتیبانی از بخش کشاورزی اظهار کرد: کود اوره به‌عنوان یکی از منابع مهم تامین نیتروژن موردنیاز گیاه، در رشد رویشی، توسعه اندام‌های گیاهی و شکل‌گیری ظرفیت تولید محصولات کشاورزی نقش دارد. دسترسی به این نهاده در زمان مناسب و مصرف آن بر اساس نیاز گیاه و توصیه‌های کارشناسی، می‌تواند به بهبود عملکرد مزارع کمک کند.

وی افزود: تامین کود اوره از پتروشیمی رازی، نمونه‌ای از پیوند ظرفیت تولید داخلی با نیازهای بخش کشاورزی است؛ پیوندی که با انتقال نهاده‌های تولید به شبکه توزیع و دسترسی کشاورزان به کود موردنیاز، زمینه بهره‌گیری بهتر از ظرفیت مزارع استان را فراهم می‌کند.

تامین این میزان کود اوره در شهریورماه، بخشی از تدارک نهاده‌های موردنیاز کشاورزان همدان در مقطع آماده‌سازی و کشت پاییزه است. اهمیت این اقدام زمانی روشن‌تر می‌شود که تغذیه متعادل گیاه، در کنار مدیریت صحیح مزرعه و رعایت اصول فنی، به تولید محصول بیشتر و باکیفیت‌تر کمک می‌کند.