به گزارش روابط عمومی شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان فارس،
حمید ابراهیمیزاده، مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان فارس، از تأمین و توزیع ۹۸۰ تن کود اوره در شهرستان لامرد در ده ماه نخست سال جاری خبر داد.
وی گفت: لامرد یکی از شهرستانهای مهم کشاورزی در جنوب استان فارس است که با وجود شرایط آبوهوایی گرم و خشک، همواره سهم قابلتوجهی در تولیدات استراتژیک کشور بهویژه غلات و محصولات علوفهای داشته است.
ابراهیمیزاده افزود که این کود در طول فصلهای کشت پاییزه و بهاره و متناسب با برنامههای تولیدی محلی توزیع شده است. نیتروژن نقشی اساسی در رشد سبزینه، تشکیل پنجه در غلات و افزایش عملکرد دانه دارد. تأمین بهموقع آن، مستقیماً بر ثبات درآمد کشاورزان و امنیت غذایی محلی تأثیر میگذارد.
وی تأکید کرد که تمامی این محموله از طریق شبکهٔ رسمی کارگزاران مجاز و با هماهنگی سازمان جهاد کشاورزی شهرستان لامرد توزیع شده است. هدف ما این است که کشاورزان لامرد بتوانند با آرامش وارد فصلهای بعدی کشت شوند.
در پایان، مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان فارس گفت: در لامرد، برنامهریزی توزیع کود بر اساس سطح زیر کشت واقعی و نه بر اساس حدس و گمان صورت گیرد.