به گزارش روابط عمومی شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان گیلان،
صالح محمدی مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان از توسعه باغات فندق بعنوان یکی از برنامه های سازمان جهاد کشاورزی گیلان خبر داد.
محمدی با بیان اینکه برای اجرای این طرح در ۲ سال اخیر با ارایه نهال های یارانهای به باغداران درهزارو۵۰۰ هکتار از زمین های شیب دار استان فندق کشت شد.ضمنا مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی گیلان به باغداران توصیه کرد: برای توسعه باغات خود از ارقام پرمحصول سازگار با شرایط اقلیمی استفاده کنند. لازم به ذکر است تغذیه صحیح و اصولی باغات فندق افزایش عملکرد را بهمراه خواهد داشت.
۸۵ درصد فندق کشور در گیلان تولید می شود و برداشت فندق از نیمه مرداد آغاز می شود و مهرماه به پایان می رسد.فندق پروتئین، مواد چرب، کلسیم، فسفر و پتاسیم دارد.مصرف این محصول برای تقویت حافظه و درمان بیماری های گوارشی موثر است.