به گزارش روابط عمومی شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان گلستان؛
مجید محمدی سرپرست شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان گلستان اظهار کرد: در حال حاضر بیش از دو هزار تن کود اوره و سه هزار کود کلرور پتاسیم در انبارهای استان ذخیره شده است تا کشاورزان برای تهیه کود مورد نیاز نگرانی نداشته باشند.
وی با بیان اینکه کشاورزان باید برای افزایش کارایی مصرف این کودها به پیشبینیهای هواشناسی توجه داشته باشند، افزود: سرمازدگی پدیدهای است که در درجه حرارتهای پایین موجب ایجاد خسارت یا از بین رفتن اندامهای گیاهی میشود. و هر ساله خسارتهای زیادی بر جای میگذارد.
سرپرست شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان گلستان گفت: بیش از ۳۰ هزار لیتر سم قارچکش فولیکور با قیمت و کیفیت مناسب و شرایط مناسب فروش برای مصرف کشاورزان در اختیار فروشگاههای سم قرار گرفته است.
وی افزود: کشاورزان در مرحله تکمیل پنجه و ساقهدهی گندم استفاده از کود پتاس منبع سیلیکات پتاسیم برای افزایش استحکام ساقه، مقابله با تنش دمایی و افزایش مقاومت به ورس (خوابیدگی) بپردازند.
محمدی ادامه داد: برای گندم ۳۵۰ تا ۴۰۰ خوشه در مترمربع برای دستیابی به پتانسیل عملکرد کافی است اما به شرطی که بحث تغذیهای را از زمان پنجهزنی تا شروع گلدهی در زمان مناسب استفاده کنیم تا برای مقابله با تنش سرما، خوابیدگی و با شرایط بیماریزا قویتر عمل کند.
وی تاکید کرد: کشاورزان از مصرف بیرویه کود اوره برای جلوگیری از احتمال خطر ورس و اپیدمی شدن بیماریهای قارچی خودداری کنند.
سرپرست شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان گلستان تغذیه را در شرایط موجود برای مزارع گندم حائز اهمیت دانست و تصریح کرد: مصرف کود ازت تا قبل از خوشهدهی همراه با مصرف کود پتاس انجام شود.