اخبار

 به گزارش  روابط عمومی  شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان گلستان ؛

محمدی با بیان این که در اوایل مرداد ماه سال جاری طی برنامه ابلاغی وزارت جهاد کشاورزی، شرکت خدمات حمایتی کشاورزی موظف شد مقدار۲۰۰ هزار تن کود دی آمونیوم فسفات را از منابع داخلی و خارجی تامین نماید که با با شروع  کشت پائیزه و تاکنون با توجه به محبوبیت ویژه این نهاده بین کشاورزان گلستانی،سهم تخصیصی مرحله  اول و دوم  به این استان ،مقدار9500تن بوده است که تاکنون5164 تن از سهمیه مذکور وارد این استان و در اختیار کشاورزان عزیز قرار  گرفته است.

وی تصریح کرد: با توجه به اهمیت استفاده از کود دی آمونیوم فسفات جهت غنی نمودن خاک های زراعی و باغی بایستی این کود برای تمام کشت ها قرار گیرد تا بتوانیم به هدف اساسی تامین غذای کشور و تولید مطلوب محصولات اساسی بویژه گندم دست یابیم.

 محمدی با بیان که  هم اکنون در آستانه مصرف کود بصورت چالکود برای در ختان میوه هستیم که علاوه  بر مصرف کود اوره  به عنوان چالکود  برای باغات ،عنصر پر مصرف و مهم بعدی که باید داخل چالکود استفاده شود فسفر است و بهترین آنها  دی آمونیوم فسفات  می باشدکه کاملا فسفر مورد نیاز درخت را تامین میکند. 
 محمدی به این نکته تتاکید کرد: که تمامی کودهایی که داخل چالکود استفاده میکنید بهتر است به فرم گرانول باشند. کودهای گرانول را کودهای کُند رها میگویند. دلیلش این است که این مدل کودها تمامی عناصر را به یکباره در اختیار گیاه قرار نمیدهند و چون گرانول هستند با یکبار آبیاری کاملا داخل آب حل نمیشوند و به مرور زمان طی چندین ماه درخت را تغذیه میکنند.