اخبار

به گزارش روابط عمومی شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان مرکزی

 

مهندس صفری ریاست محترم سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی  در پنجمین همایش آموزشی، ترویجی و معرفی محصولات سبد کودی استان مرکزی افزود: مصرف کود شیمیایی در ایران ۲۲۰ کیلوگرم در هر هکتار است و این در حالی است که مصرف کودهای شیمیایی در جهان، ۳۳۰ کیلوگرم در هر هکتار است که این امر نشان می‌دهد در کشور میزان مصرف بالا نیست .

وی با تاکید بر اینکه باید از کودهای یارانه‌ای فاصله گرفت، افزود: تولیدکنندگان نباید کیفیت را فدای سود بیشتر کنند چراکه در صورت کمبود کیفیت کود، امکان حضور در در بازار وجود ندارد .

صفری با بیان اینکه سال گذشته در استان مرکزی بیش از ۵۰۰ هزار تن تولید گندم داشتیم گفت: رشد تولید گندم در کشور ۱۶ درصد است درحالی‌که رشد تولید گندم در استان ۷۲ درصد است .

وی با تاکید بر اینکه استفاده از کودهای غیرشیمیایی موجب تغذیه مناسب گیاهان و افزایش بهره‌وری می‌شود گفت: یکی از علل افزایش تولید گندم در استان به دلیل استفاده کشاورزان از کودهای مناسب و تغذیه مناسب گیاهان است .

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی اضافه کرد: شرکت‌های تولیدکننده کودهای غیریارانه‌ای به دلیل افزایش کیفیت و رقابت سالم، اعتماد بهره‌وران را تأمین کرده‌اند .

 

رییس سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی هم در این همایش گفت: وظیفه است امنیت غذایی ایجاد شود تا نیاز جامعه در بخش کشاورزی تامین شود که یکی از راهها در این مسیر، افزایش بهره‌وری است

علی صفری افزود: اگر در برخی حوزه‌های تولید بخش کشاورزی بهره‌وری در سطح پایین قرار دارد به علت کمبود اعتبارات است.

وی بیان کرد: استفاده از کودهای غیرشیمیایی موجب تغذیه مناسب گیاهان در مزارع و در نتیجه باعث افزایش راندمان تولید می‌شود.

رییس سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی ادامه داد: رکورد استان در تولید گندم در نتیجه استفاده بهره‌وران از کودهای مناسب است..

صفری افزود: کشاورزان باید استفاده از کودهای یارانه‌ای فاصله بگیرند و استفاده از محصولات شرکت‌های دانش‌بنیان در بخش‌های خصوصی را مورد اهتمام قرار داد.

وی بیان کرد: شرکت‌های تولیدکننده کودهای غیریارانه‌ای، با افزایش کیفیت و رقابت سالم، اعتماد بهره‌وران را تامین و هرگز کیفیت را فدای سود نکنند.

رییس سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی افزود: مصرف کود شیمیایی در ایران ۲۲۰ کیلوگرم در هر هکتار است و این میزان در دنیا ۳۳۰ کیلوگرم در هر هکتار است.