اخبار

به گزارش روابط عمومی شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان گیلان،

 

مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان گیلان از تعیین و کنترل رطوبت شلتوک برداشت شده همراه با خشک نمودن بذر پس از خرید شلتوک برنج پیمانکاران  تولید بذر طرف قرارداد شرکت خدمات گیلان خبر داد.

مهندس حسن همتی با بیان اینکه برداشت شالی توسط کمباین های مخصوص برداشت برنج با رطوبت بالای 18 درصد صورت میگیرد. لذا جهت کاهش رطوبت و به حد استاندارد رساندن آن  علاوه بر سیستم های خشک کن الکتریکی دوار که با تنظیم اطلاعات در pc میزان دما و رطوبت را مشخص می کنند با رعایت الزامات حفاظت از جنین و بذری بودن محصول اما مرسوم ترین و پرکاربردترین روش "هوا خشک" نمودن است با دستگاههای رطوبت سنج پرتابل و باعنایت به مساعد بودن آب و هوا این امر مهم در حال اجرا می باشد.