اخبار

به گزارش  روابط عمومی  شرکت خدمات حمایتی  کشاورزی استان گلستان

کارگاه آموزشی مدیریت تغذیه گیاهی محصولات زراعی  و باغی  در سالن اجتما عات موسسه تحقیقات پنبه کشور با حضور مهقانی معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان، علی قلی ایمانی دبیر خانه کشاورز استان و مدیر عامل بنیاد ملی گندم کاران ایران، ضیائی مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان گلستان، موسی خانی رئیس اداره پنبه ودانه های روغنی سازمان استان با همکاری‌وبرنامه ریزی مدیریت هماهنگی ترویج کشاورزی برگزار شد.همچنین مسئولین تولیدات گیاهی، کارشناسان طرح ساجدی و مروجین مراکز خدمات جهاد کشاورزی شهرستان ها، و کارگزاران توزیع نهاده های کشاورزی شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان ، کارشناسان مدیریت زراعت ، باغبانی و شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان گلستان نیز از جمله حاضرین این کارگاه بودند. و همچنین در این همایش تخصصی به مهمترین مباحث مطرح شده توسط مهقانی معاونت بهبود تولیدات گیاهی سازمان، ضیائی مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان گلستان و خانم دکتر محضری ( مدرس کارگاه) به شرح ذیل اشاره شد:

-1فراگیری مطالب مربوط به تغذیه گیاهی بخصوص شناخت و چگونگی کاربرد انواع کودهای مورد نیاز کشاورزی از ملزومات است و می توانند تاثیر گذاری بالایی را بر کشاورزان داشته باشند؛

 2-مشکلات بین مراکز خدمات و کارگزاران درخصوص توزیع کود و مغایرت های عینی با سامانه توزیع کود؛

3-لزوم مصرف متعادل و بهینه همه کودهای پایه در افزایش کمیت و کیفیت محصولات کشاوری

-4 تحلیلی بر سند ملی الگوی کشت ابلاغ شده توسط وزارت جهاد کشاورزی در آینده نزدیک ،یارانه نهاده‌ها مانند کودهای شیمیایی برای محصولاتی است که در الگوی گشت ابلاغی قرار دارند.