فرصت امروز- مترجم: علی آل علی
9 ویژگی ضروری برای کارآفرینان موفق
امروزه شمار بسیار زیادی از مردم در حال فعالیت به عنوان کارآفرین هستند، با این حال همه آنها به یک اندازه تجربه کسب موفقیت ندارند. به راستی ویژگی ها و صفات ضروری برای یک کارآفرین موفق کدام است؟ چگونه می توان آن ویژگی ها را به دست آورد؟ در ادامه به بررسی نه ویژگی و صفت برتر کارآفرینان موفق خواهیم پرداخت.
ویژگی کارآفرینان موفق
1. اهمیت خلاقیت
آدلاینا سوفیا (موسسه نومو فومو)
به عنوان یک کارآفرین همیشه خود را در مواجهه با چالش ها و مسائل مختلفی خواهیم یافت. در اغلب این چالش های امکان مراجعه به گوگل برای جست وجوی ساده پاسخ موردنظر وجود ندارد، بنابراین باید از خلاقیت خودمان استفاد کنیم. خلاقیت به طور معمول مجموعه ای از مفاهیم پایه ای برخواسته از موضوعات بسیار متنوع به منظور ایجاد تغییر و تحول در زندگی معنا می شود. این امر در زمینه فعالیت های معمولی، نحوه بازاریابی و مدیریت سازمانی معنا پیدا می کند.
2. ایجاد اعتماد به نفس
متیو پودولسکی (موسسه مشاوره حقوقی فلوریدا)
بدون تردید هر کسب و کاری دارای بالا و پایین های بسیار زیادی است، با این حال یک کارآفرین باید در طول زمان های بد نیز اعتماد به نفس خود را حفظ کند. در غیر این صورت ما تصمیم های نادرستی براساس ترس مان، به جای منطق اقتصادی) خواهیم گرفت. در حوزه کسب و کار همیشه نگاه به سوی نیمه پر لیوان و تلاش برای حفظ دیدگاه مثبت ضروری است. فقط در این صورت امکان عبور از شرایط نامناسب برای ما وجود خواهد داشت. هیچ کارآفرین و برندی با دیدگاه های منفی توانایی موفقیت در حوزه کسب و کار را نخواهد داشت. همچنین کمتر مشتری به اینگونه برندها و کارآفرین ها اعتماد می کند.
مطلب مرتبط: 10 راز اصلی موفق ترین کارآفرینان جهان
3. ضرورت انعطاف پذیری
استفانی ولز (موسسه فُرمیدابلز فُرمز(
کارآفرینی
به عنوان یک کارآفرین موفق باید برای همه چیز آماده باشیم. درست به همین خاطر انعطاف پذیری نقش بسیار مهمی در زندگی حرفه ای کارآفرینان دارد. امور مختلف در حوزه کسب و کار همیشه به صورت درست و مطابق با انتظارات ما پیش نمی رود. اگر ما بر روی یک طرح جذاب سرمایه گذاری کرده ایم، در صورت ناتوانی اش در جلب رضایت مشتریان باید به سرعت تغییرش دهیم. اشتباه بسیاری از برندها تاکید بیش از اندازه بر روی الگوهای غلط شان است. به این ترتیب کمترین علاقه ای به تغییر رویه شان حتی در صورت مواجهه با علائم حاکی از شکست نشان نمی دهند. انعطاف پذیری به ما توانایی مواجهه با هر شرایطی را می دهد. از همه مهم تر، این ویژگی اساسی امکان تغییر جهت کسب و کارمان به صورت سریع و در نتیجه پیشگیری از ضررهای هنگفت را فراهم می کند. نتیجه این تغییر جهت نیز امکان ادامه مجدد مسیر موفقیت خواهد بود.
4. عنصر ماندگاری و تاثیر آن
سالامون تیموتی (برند OneIMS)
هر کارآفرین موفقی که من می شناسم، عنصر ماندگاری را در کارش ایجاد کرده است. من معنای ماندگاری را فرآیند برخواستن و ادامه مسیر پس از هر شکست می دانم. به نظرم ماندگاری حتی یک ویژگی روحی نیست. در عوض نوعی دیدگاه یا سبک نگرش به مسائل محسوب می شود. به طور معمول افراد دارای دیدگاه ماندگاری به چالش ها به مثابه فرصت نگاه می کنند. فرصتی برای موفقیت، اثبات خود، بهبود وضعیت کسب و کار یا شاید جلب نظر مشتریان هرچه بیشتر به کسب و کارشان از جمله مهم ترین اهداف کارآفرینان از اخذ این دیدگاه محسوب می شود. نکته مهم در اینجا عدم تسلیم کارآفرینان موفق است. هر شکستی تا زمانی که منجر به تسلیم ما نشود، مانعی در برابر کسب و کارمان نخواهد بود.
5. داشتن انگیزه برای پیشرفت
سید بلخی (برند WPBeginner)
همه کارآفرینان موفق ویژگی های شبیه به هم دارند. یکی از مهم ترین این ویژگی ها انگیزه بسیار بالا برای پیشرفت و بهبود وضعیت کاری شان است. به این ترتیب آنها تلاش تحسین برانگیزی در راستای بهبود وضعیت کارشان نشان می دهند. یک کارآفرین خوب همیشه از وجود راه ها و شیوه های مختلف برای توسعه و پیشرفت اطلاع دارد. البته این به معنای شناسایی همه راهکارها از سوی وی نیست. به معنای دقیق، او همیشه از نتیجه بخشی تلاش برای یافتن راهکارهای تازه به منظور پیشرفت اطمینان دارد. چنین دیدگاهی معمولا با نظرخواهی از کارمندان در مورد مسائل مهم تقویت می شود. همچنین بسیاری از برندها به عنوان یک پرسش جذاب از کارمندان شان در مورد میزان امیدواری شان به آینده شرکت سوال می کنند. توجه به پاسخ ها و نظرات کارمندان در این شرایط امیدواری بسیار زیادی به برندها در راستای ادامه مسیرشان خواهد داد، چراکه یک کارآفرین به تنهایی امکان شناسایی و فهم همه امور در جریان شرکتش را ندارد. اینجا کمک کارمندان و حتی مشتریان به ما بسیار راهگشا خواهد بود.
6. تمرکز بر روی نیاز به موفقیت
برایس ولکر (موسسه Crush The CPA)
کارآفرینی
تغییر هویت کارآفرینان جوان و پرشور بدل به کارآفرینان پیر و کم تحرک درست پس از عدم احساس نیاز به موفقیت است. به این ترتیب فقط تا زمان احساس نیاز به موفقیت و پیشرفت کارآفرین از نظر فکری جون و پویا خواهد بود. در طول تاریخ همیشه نوآوری محصول نیاز است. من در تجربه شخصی ام هرگاه خود را در حال استراحت بر روی تخت خواب یا مبل راحتی می یابم، به سرعت اقدام به تقویت انگیزه ام برای کسب موفقیت های بیشتر خواهم پرداخت. به این ترتیب انگیزه و نیازم برای ادامه فعالیت در دنیای کسب و کار تقویت خواهد شد. اگر دقیق نگاه کنیم، همیشه در دنیای کسب و کار فضاهایی برای فعالیت بیشتر وجود دارد. گلایه برندها نسبت به ناتوانی در زمینه فعالیت بیشتر به طور عمده مربوط به کاهش انگیزه شان است. اگر با پیش زمینه نیاز و انگیزه بالا به اطراف نگاه کنیم، همیشه فرصت های مناسبی خواهیم یافت، بنابراین شیوه منحصر به فرد من در مواجهه با دوران رکود تلاش برای تمرکز بر روی نگاه به اطراف همراه با پیش زمینه نیاز است. این امر در طول زندگی ام به خوبی ثمربخش ظاهر شده است.
7. اندکی صبر و تحمل
فیراس کیتانه (موسسه Amerisleep)
در یک نگاه ساده، بسیاری از شرکت های بسیار موفق یک شبه ظاهر شده اند. به این ترتیب آرزویی مشابه برای خودمان در جهت موفقیت یک شبه در دنیای کسب و کار شاید چندان عجیب به نظر نرسد. نکته مهم در این میان بی توجهی بسیاری از ما نسبت به پس زمینه موفقیت شرکت های بزرگ است. به طور معمول مدیران و کارآفرینان این شرکت ها مدت زمان زیادی به تلاش برای کسب موفقیت ادامه داده اند. فقط پس از پایداری و صبر آنها در راستای دستیابی به موفقیت این امکان برای آنها فراهم شده است، بنابراین نگاه ساده انگارانه از بیرون به عنوان یک ناظر به موفقیت های شرکت های بزرگ مبتنی بر مجموعه ای از فرض های غلط است. شرکت های بزرگ تاریخچه جالب و هیجان انگیزی در زمینه تلاش برای کسب موفقیت دارند. به این ترتیب آنها فقط پس از تلاش های بسیار و عبرت گیری از شکست های پرشمارشان به موفقیت های بزرگ دست یافته اند. تلاش برای تمرکز بر روی وجه موفق این برندها بدون لحاظ تلاش های عمده شان در طول زمانی نسبتا طولانی بزرگترین خطر برای کارآفرینان جوان است. این امر موجب عجله و عدم صبر کارآفرینان برای دستیابی به موفقیت خواهد شد. این عدم شکیبایی به نوبه خود استفاده از روش های عجیب و غریب و پرخطر را تقویت خواهد کرد. اگر به دنبال کسب موفقیت پایدار در حوزه کسب و کار هستید، باید صبر و تحمل تان را تقویت کنید. این ویژگی یکی از رویکردها و پایه های فکری الزامی برای هر کارآفرینان موفقی است.
مطلب مرتبط: 5 ویژگی کارآفرینان اجتماعی موفق
8. اصول شخصی خودیاری
کالین کاسابوف (برند ProTexting)
بزرگترین تفاوت میان داشتن یک شغل و نابودسازی کسب و کار شخصی مان مربوط به توانایی ما در زمینه پرورش اصول شخصی برای خودیاری است. این اصل معمولا به عنوان توانایی افراد در ایجاد انگیزه و روحیه مثبت در راستای استفاده بهینه از موقعیت ها و شرایط کاری اطلاق می شود. به این ترتیب ما با یک مجموعه از توانایی های ضروری برای موفقیت در حوزه کسب و کار مواجه هستیم. برخی از زمینه های خودیاری در عرصه کارآفرینی مربوط به یافتن نظم مناسب برای کار و فعالیت است. بسیاری از کارآفرینان هنوز در زمینه طراحی برنامه ای منسجم و مطابق با توانایی های شان برای کار ناتوان هستند. موفقیت مجموعه ای از کارآفرینان بزرگ براساس یک الگوی مشخص تضمین قطعی برای موفقیت ما با استفاده از آن نیست. در اینجا ما باید خودمان به فکر توسعه برنامه ای اختصاصی برای کسب و کارمان باشیم. دلیل اصلی تاکید من بر روی این امر شناخت درست و بی واسطه ما از توانایی ها و نقاط ضعف مان است. این نکته ما را در راستای طراحی یک برنامه دقیق یاری خواهد کرد.
9. الهام بخش باشید
برایان سامسون (برند ترو نورث(
زمان بسیار زیادی از دوران کاری من به عنوان یک کارآفرین صرف خرید و فروش چیزهای مختلف شده است. این فرآیند خرید و فروش الزاما میان مشتریان روی نمی دهد. تعامل با سرمایه گذارها، کارمندان و بسیاری موارد دیگر را نیز باید لحاظ کرد. با این حساب بسیاری از ما پس از مدت زمانی اندک فعالیت به عنوان کارآفرین دست از کار خواهیم کشید. دلیل این امر ناتوانی و خستگی ما از ادامه روند مذاکره و معامله با دیگران است. کلید تقویت انگیزه ما در این میان به منظور ادامه مسیر در تلاش برای یافت راهکارهای تازه است. به این ترتیب فرآیند تکراری تعامل با دیگران اندکی هیجان انگیز خواهد شد. همچنین از نقطه نظر دیگران ما با تلاش برای به کارگیری راهکارهای مختلف بدل به کارآفرینی الهام بخش خواهیم شد. این امر مستلزم تقویت توانایی ما در ایجاد رابطه پایدار با دیگران است.
روابط عمومی و امور بین الملل شرکت خدمات حمایتی کشاورزی