به گزارش روابط عمومی شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان گیلان،
مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان گیلان اهمیت مبارزه با علف های هرز شالیزارها و ارائه خدمات مشاوره ای در این خصوص از طریق کارگزاری های رسمی این شرکت در استان خبر داد.
دکتر صالح محمدی با بیان اینکه علفهاي هرز از طريق رقابت باگياه برنج از نظر جذب آب، مواد غذايي، نور و همچنين اشغال فضا موجب كاهش محصول ميشوند. به علاوه ممكن است بصورت جانشين ميزبان براي حشرات بويژه كرمساقهخوار برنج و يا عواملبيماريزايي برنج باشند. كاهش محصول ناشي از خسارت علفهاي هرز درزراعت برنج از44 تا 95 درصد تخمين زدهميشود.اما در عمل كشاورزان سعيميكنند كه با علفهاي هرز مزرعه خود مبارزه كرده و آنها را ازبين ببرند، با وجود اين ميانگين جهاني خسارت علفهاي هرز برنج 10 درصد ميباشد.