به گزارش روابط عمومی شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان اصفهان
همایش ارتقای سلامت محصولات کشاورزی استان اصفهان امروز ۱۳ دی ماه با حضور معاون امور زراعت وزارت جهاد کشاورزی ، مشاور وزیر جهاد کشاورزی ،مدیرعامل و رئیس هیئت مدیره سازمان تعاون روستایی ایران و مشاور وزیر و مدیرکل دفتر محیط زیست و سلامت غذا ،ریاست سازمان جهاد کشاورزی و مسئولین استان محققان و بهره برداران بخش کشاورزی استان اصفهان و استان های هم جوار در محل سالن شهید حنائی نژاد سازمان تعاون روستائی آغاز شد .
در این همایش آقای مهندس کریمیان رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان ضمن خیر مقدم به حاضرین و تقدیر از زحمات انجام شده محصولات پیاز و سیب زمینی به روش GAP گفت: محصولات خوب پیاز و سیب زمینی به روش GAP قابل قبول را تولید و وارد بازار شده است و سازمان جهاد کشاورزی در مورد افزایش کیفیت و ارتقاء سلامت جامعه را مورد توجه قرار داده ایم.
آقای مهندس کریمیان در ادامه افزود: در حال حاضر مجموعه تحقیقات و اجرایی بخش کشاورزی استان برای سایر محصولات استان روش تدوین دستورالعمل GAP را در دستور کار قرار داده ایم.