به گزارش روابط عمومی شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان البرز،
با عنایت به به اینکه پنبه نه تنها با تولید الیاف در صدر مهمترین گیاهان لیفی جای گرفته است، بلکه ازنظر غذایی بسیار حائز اهمیت بوده و در بازارهای جهانی جزو پنج دانه روغنی محسوب میشود، از این رو روزبهروز بر اهمیت تولید و افزایش سطح زیر کشت پنبه افزوده میشود. لذا اهمیت استراتژیک پنبه در تأمین غذا (روغن)، الیاف مورد نیاز انسان، غذای دام (کنجاله)، اشتغالزایی بالا و موارد مصرف گوناگون دیگر و عدم رقابت الیاف مصنوعی با الیاف پنبه در بازار جهانی بر کسی پوشیده نیست.
سالجاری در استان البرز با استفاده از واریته های بذور اصلاح شده و استفاده از کودهای شیمیایی تدارک شده توسط شرکت خدمات حمایتی کشاورزی به منظور تغذیه گیاهی در بیش از ۱۵۵ هکتار زمین پنبهکاری شده است که حدود ۶۰ هکتار از اراضی بهصورت مکانیزه و خطی، ۳۰ هکتار بهصورت نیمه مکانیزه و مابقی اراضی بهصورت دستی کشتشده است. پیش بینی می شود امسال ۴۲۰ تن وش پنبه از مزارع پنبهکاری شده استان البرز برداشت و در اختیار کارخانه های نساجی قرار گیرد.