به گزارش روابط عمومی شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان اصفهان
مدیر استان اقای فریدون صفایی سطح زیرکشت طلای سرخ در استان را هزارو ۴۶۰ هکتار اعلام و پیش بینی کرد از این وسعت تا پایان آبان، هشت هزارو ۸۰۰ کیلوگرم زعفران برداشت شود . صفایی افزود:امسال ۱۲۰ هکتار به سطح زیرکشت زعفران در استان اصفهان اضافه شده است. وی اضافه کرد: تیران و کرون، نطنز، نجف آباد، آران و بیدگل، شاهین شهر و میمه و کاشان به ترتیب بیشترین سطح زیر کشت زعفران در استان اصفهان را دارند. پارسال هفت و نیم تن زعفران دراستان اصفهان برداشت شد. اصفهان بعد از استانهای خراسان شمالی، جنوبی و رضوی، رتبه چهارم بیشترین سطح زیر کشت زعفران در کشور را دارد. زعفران یکی از محصولات کشاورزی است که به منابع آبی زیادی نیاز ندارد و با توجه به کمبود منابع آبی در استان اصفهان، کشت آن به کشاورزان توصیه میشود و توسعه کاشت آن در الگوی کشت قرار گرفته است. زعفران یک گیاه چندساله است و از سال دوم یا سوم پس از کاشت، نقش خود در افزایش میزان برداشت نشان میدهد. وی گفت: لازم به ذکر است کلیه نیاز کودی استان جهت کاشت زعفران توسط شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان اصفهان تهیه و در اختیار بهره بردارن قرار گرفته است.