به گزارش روابط عمومی شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان اصفهان
مدیر استان اقای فریدون صفایی اعلام نمود صفایی اظهار داشت: تأمین امنیت غذایی یکی از وظایف جهاد کشاورزی است و در همین راستا دوازده هکتار از اراضی شهرستان سمیرم به کاشت سیبزمینی اختصاص یافته و محصول سالم و بدون سم تولید شده است. صفایی با بیان اینکه بنا بر سیاست وزارت جهاد کشاورزی، کشاورزان را به کاشت محصول سالم در قالب طرح جی آی پی تشویق کردیم؛ افزود: امسال علاوه بر پیاز و سیب درختی در دوازده هکتار از اراضی کشاورزی محصول سیبزمینی سالم کاشت شد که نسبت به سال گذشته سطح زیر کشت چهار برابر شده است. وی بیان کرد: در سال زراعی 98 میزان برداشت سیبزمینی از مزارع کشاورزی افزایش داشته و این افزایش به دلیل کاشت ارقام سازگار با منطقه، افزایش سطح زیر کشت و بارندگیهای بهاره در شهرستان بوده است. صفایی؛ افزود: تمامی مراحل کاشت، داشت و برداشت محصول سالم، تحت نظر کارشناسان جهاد کشاورزی بوده است . صفایی با بیان اینکه کاشت محصول سالم در مزارع با آنالیز خاک و آب انجام میشود تصریح کرد: عملکرد محصول در کاشت جیای پی ملاک نیست؛ ملاک تولید محصول سالم است که به صورت کشتهای نوین و با روشهای آبیاری تحت فشار انجام میشود که به میزان قابل توجهی از هدررفت آب جلوگیری میکند. وی اظهار داشت: پیشبینی میشود از دو هزار و 700 هکتار اراضی زیر کشت سیبزمینی 100 هزار تن سیبزمینی برداشت شود. وی گفت: لازم به ذکر است کلیه نیاز کودی شهرستان سمیرم جهت کشت سیب زمینی توسط شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان اصفهان تهیه و در اختیار بهره بردارن قرار گرفته است