به گزارش روابط عمومی شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان اصفهان
مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان اصفهان اقای فریدون صفایی در خصوص وضعیت کشت جو در استان اصفهان، گفت: در استان اصفهان ۵۵ هزار و ۷۶۴ هکتار کشت جو آبی و ۵۴۱۰ هکتار جو دیم انجام شد که در سطح برداشت جو آبی ۴۲ هزار و ۱۷۱ هکتار و جو دیم ۸۶۰ هکتار است. صفایی همچنین به تولید جو در استان اشاره کرد و افزود: حدود ۱۷۷ هزار و ۱۰۰ تن جو آبی و ۵۶۰ تن جو دیم و مجموع ۱۷۷ هزار و ۶۷۰ تن تولید جو در استان اصفهان تولید شده است. وی گفت: لازم به ذکر است کلیه نیاز کودی استان جهت کشت جو توسط شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان اصفهان تهیه و در اختیار بهره بردارن قرار گرفته است.