تاثیر COVID 19 بر افزایش قیمت مواد غذایی در چندین کشور


تاریخ ارسال :

۸ ارديبهشت ۱۳۹۹

تاثیر COVID 19 بر افزایش قیمت مواد غذایی در چندین کشور

به گزارش روابط عمومی و اموربین الملل شرکت خدمات حمایتی کشاورزی به نقل از سایت فائو(سازمان جهانی خواربار و کشاورزی ملل متحد)



جهانی: افزایش تقاضا برای مواد غذایی و وجود اختلال در زنجیره های تامین به دلیل بیماری همه گیر COVID19  مؤید افزایش قیمت مواد غذایی در چندین کشور در نیمه دوم ماه مارس بوده است.

بین المللی- علی رغم فعالیت تجاری سریع در میان نگرانی های مربوط به بیماری همه گیرCOVID 19، قیمت صادرات گندم و ذرت در ماه مارس به طور متوسط پایین آمد.

بین المللی- قیمت صادرات برنج به دلیل نگرانی از این بیماری همه گیر و اخبار مربوط به ویتنام افزابش یافت، ضمنا، این افزایش بدلیل توقف موقت در عقد قراردادهای صادراتی جدید نیز بوجود آمد.

مکزیک، افریقای جنوبی- افزایش قابل توجه قیمت ذرت سفید در ماه مارس در بحبوحه کاهش شدید ارزش ارز که تا حد زیادی ناشی از شیوع ویروس covid19 بوجود آمده بود – باعث ایجاد رکود اقتصادی شد.