از شروع سال جاری تامین و تدارک میزان 114746 تن انواع کود پتاس در کشور با انسجام و مدیریت یکپارچه انجام شده است


تاریخ ارسال :

۲۰ دي ۱۴۰۴

از شروع سال جاری تامین و تدارک میزان 114746 تن انواع کود پتاس در کشور با انسجام و مدیریت یکپارچه انجام شده است


به گزارش رابط روابط عمومی مدیریت بازرگانی داخلی شرکت خدمات حمایتی کشاورزی

رسول فلاح مدیر بازرگانی داخلی شرکت خدمات حمایتی کشاورزی از ابتدای سال جاری از تامین و توزیع بیش از 114746 تن انواع کود پتاس مورد مصرف بخش کشاورزی به ‌صورت هدفمند در سراسر کشور از محل تولید داخل خبر داد.

فلاح با اعلام این مطلب افزود: از ابتدای سال جاری، در راستای حمایت از کشاورزی پایدار، بیش از 114746/393 تن انواع کود پتاس اعم از سولفات پتاسیم گرانول ، سولفات پتاسیم پودری و کلرور پتاسیم گرانول با تلاش‌های مستمر و هماهنگ لازم ، در سطح کشور تامین و حمل گردیده است.

این عملکرد چشمگیر در شرایطی حاصل شده است که تقاضا برای نهاده‌های کشاورزی به‌ویژه پتاس، به‌طور چشمگیری افزایش یافته و تامین به‌موقع آن، نقش اساسی در تداوم تولید و امنیت غذایی ایفا می‌کند.