توزیع ۲۰۶ تن کود در شهرستان ماسال برای حمایت از کشاورزان


تاریخ ارسال :

۷ دي ۱۴۰۴

توزیع ۲۰۶ تن کود در شهرستان ماسال برای حمایت از کشاورزان


به گزارش روابط عمومی شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان گیلان،

حواله کود صادر شده در آذر ماه سال جاری به تعداد ۱۵۸۰ عدد برای شهرستان ماسال توزیع شد که بر اساس این تعداد حواله، ۲۰۶ تن کود مورد نیاز کشاورزان این شهرستان به دست آنان رسیده است.

حسن همتی، مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان گیلان، با بیان این خبر اظهار داشت: «توزیع به موقع کودهای شیمیایی و دامی، نقش بسیار مهمی در افزایش بهره‌وری کشاورزی و ارتقای کیفیت محصولات دارد. هدف ما از این اقدام، حمایت از کشاورزان شهرستان ماسال و تأمین نیازهای ضروری آنان در فصل زراعی است.»

همتی افزود: «با توجه به شرایط اقلیمی و نوع خاک شهرستان ماسال، استفاده از کودهای مناسب می‌تواند موجب افزایش مقاومت محصولات کشاورزی در برابر آفات و بیماری‌ها شده و همچنین کیفیت و کمیت محصول را به میزان قابل توجهی ارتقا دهد.»

مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان گیلان تصریح کرد: «این مقدار کود توزیع شده شامل انواع کودهای کامل NPK، اوره و فسفات می‌باشد که بسته به نیاز هر مزرعه و نوع محصول، بین کشاورزان توزیع شده است. استفاده از این کودها به ویژه در مزارع برنج و صیفی‌جات شهرستان ماسال می‌تواند رشد سالم گیاهان را تضمین کند و باعث افزایش عملکرد در واحد سطح شود.»

وی در ادامه تأکید کرد: «شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان گیلان با همکاری شبکه‌های جهاد کشاورزی شهرستان، همواره تلاش دارد تا کودها به صورت عادلانه و بر اساس نیاز واقعی مزرعه در اختیار کشاورزان قرار گیرد. این اقدام سبب کاهش هزینه‌های تولید، افزایش بهره‌وری و کاهش اتلاف منابع می‌شود.»

همتی همچنین به مزایای استفاده از کود در شهرستان ماسال اشاره کرد و گفت: «استفاده صحیح از کود موجب افزایش مقاومت گیاهان در برابر شرایط نامساعد آب و هوایی، بهبود رنگ و طعم محصولات و افزایش طول عمر گیاهان می‌شود. همچنین با افزایش کیفیت محصولات، امکان صادرات محصولات با استانداردهای بالاتر نیز فراهم می‌گردد.»

وی در پایان اظهار داشت: «شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان گیلان متعهد است که در تمام طول سال نیازهای کشاورزان را رصد کرده و با برنامه‌ریزی دقیق، کود و سایر نهاده‌های کشاورزی را در زمان مناسب و به میزان کافی در اختیار آنان قرار دهد. این اقدام بخشی از سیاست‌های حمایتی دولت در راستای توسعه کشاورزی پایدار و تأمین امنیت غذایی کشور است.»