تحویل کود به کشاورزان فومن از طریق سامانه‌های هوشمند در سال زراعی ۱۴۰۳-۱۴۰۴


تاریخ ارسال :

۶ مهر ۱۴۰۴

تحویل کود به کشاورزان فومن از طریق سامانه‌های هوشمند در سال زراعی ۱۴۰۳-۱۴۰۴


به گزارش روابط عمومی شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان گیلان،

حواله الکترونیکی توزیع کود به مقدار ۳۰٬۷۲۴ عدد در سال زراعی ۱۴۰۳-۱۴۰۴ در شهرستان فومن ایجاد شد.

حسن همتی، مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان گیلان، با اعلام این خبر افزود: «بر اساس سیاست‌های ابلاغی وزارت جهاد کشاورزی در خصوص تأمین و توزیع به‌موقع و هدفمند نهاده‌های کشاورزی، به‌ویژه کودهای شیمیایی، سامانه‌های الکترونیکی توزیع کود با هدف شفاف‌سازی فرآیند عرضه و جلوگیری از واسطه‌گری، در سراسر استان به‌ویژه شهرستان فومن فعال شده‌اند.»

وی خاطرنشان کرد: «در همین راستا، طی سال زراعی ۱۴۰۳-۱۴۰۴، در شهرستان فومن تعداد ۳۰٬۷۲۴ حواله الکترونیکی برای تأمین کود شیمیایی کشاورزان منطقه صادر شده است که از طریق شبکه کارگزاری رسمی، کود مورد نیاز بهره‌برداران تأمین گردیده است.»

همتی ادامه داد: «بر اساس این حواله‌ها، در مجموع بیش از ۳۷۸۲ تن انواع کود شیمیایی شامل اوره، فسفات و پتاس به کشاورزان منطقه تحویل داده شده است که این حجم از توزیع نقش بسزایی در افزایش بهره‌وری اراضی کشاورزی، بهبود کیفیت محصولات زراعی و حمایت عملی از کشاورزان شهرستان فومن خواهد داشت.»

مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان گیلان افزود: «با اجرای این طرح، علاوه بر تسهیل در روند دریافت کود، از مراجعات حضوری مکرر کشاورزان کاسته شده و امکان رصد دقیق موجودی‌ها و نیاز واقعی هر منطقه فراهم آمده است. همچنین این سامانه با اتصال به سایر سامانه‌های بخش کشاورزی، امکان تخصیص هوشمند نهاده‌ها را نیز فراهم کرده است.»

وی همچنین بر اهمیت مشارکت کشاورزان در استفاده از سامانه‌های الکترونیکی تأکید کرد و گفت: «از کشاورزان عزیز شهرستان فومن درخواست داریم با مراجعه به مراکز جهاد کشاورزی و کارگزاری‌های مجاز، اطلاعات بهره‌برداری خود را به‌روزرسانی نموده و در فرآیندهای دیجیتالی زنجیره تأمین نهاده مشارکت فعال داشته باشند تا بتوانیم خدمات مطلوب‌تری به آنان ارائه کنیم.»

در پایان، حسن همتی ضمن تقدیر از تلاش‌های مجموعه جهاد کشاورزی، کارگزاران توزیع نهاده و همکاری کشاورزان منطقه، ابراز امیدواری کرد که با ادامه این روند، شاهد ارتقاء سطح امنیت غذایی، افزایش تولید محصولات کشاورزی و توسعه پایدار بخش کشاورزی در شهرستان فومن و استان گیلان باشیم.