توزیع مقدار۱۵۵تن‌‌کود یارانه ای برای مصرف مزارع ذرت علوفه ای در مرداد ماهه سال جاری


تاریخ ارسال :

۱ شهريور ۱۴۰۴

توزیع مقدار۱۵۵تن‌‌کود یارانه ای برای مصرف مزارع  ذرت علوفه ای در مرداد  ماهه سال جاری


به گزارش روابط عمومی شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان گلستان؛

مجید محمدی مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان گلستان از تامین کود یارانه‌ای برای توسعه کشت ذرت علوفه ای در استان خبر داد و گفت: بر اساس مصوبه کارگروه. تخصیص آب کشاورزی استان ،طبق برنامه الگوی کشت و سطح مصوب کشت انقباضی و نیاز آبی۶ هزار و۶۸۳ متر مکعب، در سال جاری برای ۵ هزار و۵۰۰ هکتار از اراضی استان، کود یارانه در اختیار کشاورزان برای مصرف مزارع ذرت علوفه ای ، متمرکز و برنامه ریزی شده است.

محمدی با اشاره تخصیص کودهای یارانه‌ای «ازت، فسفات و پتاس» برای توسعه کشت ذرت علوفه ای گفت: طبق برنامه الگوی کشت، در اراضی آبی ۱۰۰ کیلوگرم از هر نوع کود پایه « ازت ، فسفات ‌و‌پتاس » در سامانه کنترل و پایش مواد کودی بارگذاری شده است

محمدی با اشاره به توزیع کودیارانه ای برای مصرف مزارع ذرت علوفه ای. در استان گفت : در مرداد ماهه سال جاری مقدار ۱۵۵ تن کود برای مصرف مزارع ذرت در اختیار کشاورزان قرار گرفته است‌.