به گزارش روابط عمومی شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان چهارمحال وبختیاری،
محسن مهدوی مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان چهارمحال وبختیاری از حضور وبرگزاری سی و ششمین جلسه ستاد هماهنگی امنیت غذایی کشور که به صورت وبیناری در سازمان جهاد کشاورزی استان چهارمحال و بختیاری برگزار شد خبر داد.
مهدوی گفت: در این جلسه حسین بهرامی، سرپرست این سازمان، ضمن تقدیر از تلاشهای صورت گرفته در زمینه تامین امنیت غذایی، گزارشی از اقدامات انجام شده ارائه داد.
بهرامی در جمع معاونین، مدیران سازمان جهاد کشاورزی،مدیرشرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان گفت: «با تلاشهای جدی و فشرده همکاران در سطح استان و کشور، بازار که به سمت و سویی نامطلوب پیش میرفت، مهار و به وضعیت بهتری بازگشت.»همیت تامین کالاهای اساسی، به تشریح میزان نیاز استان به کالاهایی مانند گندم، برنج، شکر و روغن پرداخت و گفت: «یکی از مشکلات اساسی، نبود آمار دقیق از میزان نیاز واقعی استان به کالاهای اساسی بود که با بررسیهای انجام شده، این آمارها بهروزرسانی و مشخص شدند.»
بهرامی همچنین به افزایش ذخایر راهبردی استان اشاره کرد و گفت: «قبل از شرایط اضطراری، ۲۲ هزار و ۵۰۰ تن برنج در استان ذخیره داشتیم که این میزان افزایش یافته است. همچنین تلاش میشود تا ذخایر ذرت و جو نیز در استان ایجاد شود.
سرپرست سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری با تاکید بر لزوم شفافسازی فرآیند تامین و توزیع کالاهای اساسی، از مدیران شهرستانها خواست تا با شناسایی تامینکنندگان عمده و رصد میزان ورودی کالا به شهرستان، از توزیع عادلانه و جلوگیری از گرانفروشی اطمینان حاصل کنند.
وی با اشاره به دستور استاندار مبنی بر عدم تعطیلی نانواییها به دلیل کمبود آرد، گفت: «با تلاشهای صورت گرفته، مشکل کمبود آرد نانواییها برطرف شده و هیچ نانوایی به دلیل نداشتن آرد تعطیل نشده است.»
بهرامی در پایان تاکید کرد که با ایجاد سامانه جامع اطلاعات، فرآیند تامین و توزیع کالاهای اساسی شفافتر و قابل کنترلتر خواهد شد و از مدیران شهرستانها خواست تا با رصد دقیق وضعیت بازار در شهرستانهای خود، به تامین امنیت غذایی استان کمک کنند.