چالش کمبود کود کشاورزی در گلستان برطرف شد


تاریخ ارسال :

۲۲ فروردين ۱۴۰۴

چالش کمبود کود کشاورزی در گلستان برطرف شد


به گزارش  روابط عمومی شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان گلستان ؛

مجید محمدی سرپرست شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان گلستان اظهار کرد: با توجه به اینکه در حال حاضر فصل سرک کود اوره برای گندم است تمام تلاشمان را برای تامین کود مورد نیاز کشاورزان می‌کنیم.

مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی گلستان افزود: در پایان سال گذشته با توجه به مشکلات بحث ناترازی گاز، خللی در توزیع کود اوره به وجود آمد اما در سال جاری این مشکل پتروشیمی‌ها حل شده و در حال تولید هستند بنابراین در این زمینه مشکلی نداریم.

وی بیان کرد: در ایام نوروز به دلیل ممنوعیت تردد خودروهای باری، امکان تردد کم بود اما با این حال تمهیدات لازم اندیشیده شد و با استفاده از خطوط ریلی بیش از دو هزار تن کود مورد نیاز کشاورزان از طریق خطوط ریلی تامین شد.

محمدی با بیان اینکه بیش از سه هزار تن نیاز کود کشاورزان از طریق مجوزهای پلیس راه با کامیون حمل شد، افزود: در حال حاضر حدود پنج هزار تن کود مورد نیاز کشاورزان تامین شده است.

مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی گلستان خاطرنشان کرد: به جز این میزان کود، در حال حاضر نزدیک به ده هزار تن کود مورد نیاز کشاورزان در حال حمل به استان است.

گفتنی است که در روزهای گذشته موضوع تأمین کود در استان گلستان با چالش هایی مواجه شد و رئیس مجمع نمایندگان استان در مجلس شورای اسلامی نیز رایزنی‌هایی را در این خصوص با برخی پتروشیمی‌ها و وزیر جهادکشاورزی داشت.

 

https://www.tasnimnews.com/fa/news/1404/01/20/3288158/%DA%86%D8%A7%D9%84%D8%B4-%DA%A9%D9%85%D8%A8%D9%88%D8%AF-%DA%A9%D9%88%D8%AF-%DA%A9%D8%B4%D8%A7%D9%88%D8%B1%D8%B2%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%DA%AF%D9%84%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86-%D8%A8%D8%B1%D8%B7%D8%B1%D9%81-%D8%B4%D8%AF