برگزاری جلسه هماهنگی و برنامه ریزی تامین، تدارک و‌توزیع کود های کشاورزی با شرکت توسعه کشت دانه های روغنی منطقه گلستان


تاریخ ارسال :

۹ اسفند ۱۴۰۳

 برگزاری جلسه هماهنگی و برنامه ریزی تامین، تدارک و‌توزیع کود های کشاورزی با شرکت توسعه کشت دانه های روغنی منطقه گلستان


به گزارش  روابط عمومی شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان گلستان؛
مجید محمدی ، سرپرست شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان گلستان، از برگزاری جلسه هماهنگی با شرکت توسعه کشت دانه های روغنی استان خبرداد.
در این نشست حامد کردافشار ، سرپرست  شرکت توسعه کشت دانه های روغنی استان، جباره اصل رئیس اداره بازرگانی و رعنایی مسئول امورمالی شرکت توسعه دانه های روغنی حضور داشتند پیرامون مهم ترین موضوعات مرتبط با تامین و توزیع کود سرک اوره، ذخیره سازی و دپوی مناسب کود شیمیایی پایه« ازته، فسفاته و‌پتاسه» برای کشت بهاره و کود های مناسب غیر یارانه ای بخصوص کودهای مورد نیاز  جهت کشت دانه های روغنی در سطح استان بحث و  تبادل نظر شد.در این جلسه  ابتدا سرپرست شرکت دانه های  روغنی  منطقه گلستان با تشریح  فعالیت های شرکت با بیان مطلب گفت: نمایندگی شرکت توسعه کشت دانه های روغنی در استان گلستان در سال ۱۳۴۵ و همزمان با تاسیس شرکت آغاز به فعالیت نمود. این نمایندگی در حال حاضر بزرگترین نمایندگی کشور محسوب می شود. این نمایندگی در حال حاضر 8 منطقه فعال  استان را تحت پوشش قرار داده و با به کارگیری پرسنل فنی از تخصص های مختلف از مهمترین نمایندگی های شرکت می باشد. انتظارات ما  از شرکت خدمات حمایتی استان  این است که محصولات شرکت های تولید کننده کود در قالب عقد تفاهم نامه با شرکت خدمات حمایتی کشاورزی  که از کیفیت و استاندارد های لازم برخوردار می باشند  را به این شرکت معرفی  نمایند.
در ادامه سرپرست شرکت خدمات حمایتی کشاورزی  استان  با تشریع روند ارائه خدمات توسط این شرکت  در زمینه انواع کودهای کشاورزی غیر یارانه ای افزودند: فروش محصولات کود های غیر یارانه ای شرکت های تولید کننده کود که دارای ثبت گواهینامه مواد کودی می باشند  در قالب عقد تفاهم نامه  با شرکت خدمات  حمایتی کشاورزی  کشور صرفا  به منظور حمایت از تولیدکنندگان داخلی می باشد و اطلاعات مربوط به شرکت های تولید کننده در وب سایت این شرکت قابل دسترس می باشد وی تاکیدکرد: مسئولیت کمی و کیفی کود های ارسالی به کارگزاران  همچنین تبلیغ و ترویج و فروش  کود های ارسالی به عهده شرکت تولید کننده با همکاری کارگزار بوده و در این رابطه هیچ مسئولیتی متوجه شرکت خدمات حمایتی کشاورزی نخواهد بود.
محمدی  افزود: از آنجائیکه شرکت توسعه کشت دانه های روغنی به عنوان شرکت خدمتگزار و حامی کشاورزان بخصوص در زمینه کشت دانه های روغنی  عمل می نماید بنابر این وظیفه خود می دانیم براساس ضوابط و مقررات موجود تا حد امکان  و تا جائیکه ضوابط موجود اجازه می دهد از این شرکت حمایت کنیم.

 

http://tejarathirkan.ir/?p=6987