یازدهمین جلسه ستاد زراعت استان با حضور استاندار خراسان رضوی برگزار شد


تاریخ ارسال :

۴ دي ۱۴۰۳

یازدهمین جلسه ستاد زراعت استان با حضور استاندار خراسان رضوی برگزار شد


به گزارش روابط عمومی شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان خراسان رضوی؛

یازدهمین جلسه ستاد زراعت خراسان رضوی با حضور غلام حسین مظفری استاندار خراسان رضوی، ریاست سازمان، مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان، معاون بهبود تولیدات گیاهی، مدیران و معاونین ستادی سازمان جهاد کشاورزی و مدیران ادارات تابعه در محل سالن جلسات سازمان جهاد کشاورزی استان برگزار شد.

غلام حسین مظفری استاندار خراسان رضوی با حضور در جلسه ستاد زراعت استان ضمن تاکید بر اهمیت افزایش بهره وریِ اندیشه ورزی اظهار داشت: در مباحث کشاورزی به هیچ عنوان نگاه سیاسی نقش ندارد، اهداف ثابت است و همه باید برای رسیدن به آن تلاش کنند.

استاندار خراسان رضوی در ادامه گفت: در شرایطی که منابع محدود است باید برای افزایش بهره وری اندیشه ورزی کرد، وی افزود: منابع در بخش کشاورزی به درستی مصرف نمی‌شود و اگر به همین شکل ادامه دهیم آینده نگران کننده ای در انتظار خواهیم داشت.

نماینده عالی دولت در استان همچنین در خصوص طرح های تحول اقتصادی - کشاورزی استان و نیز طرح سند تحول کشاورزی شهرستان ها و سایر طرح های سازمان جهاد کشاورزی در حوزه تولید و بازار مواردی را مطرح نمود.

غلامرضا قنبری رئیس سازمان جهاد کشاورزی در این جلسه ضمن تاکید بر توجه به ظرفیت و پتانسیل شهرستان ها مبنی بر بهره وری بیشتر مبتنی بر برنامه و الگوهای تعیین شده اهداف ابلاغی وزارت متبوع اظهار داشت: بحث تغذیه گیاهی در زمان کاشت و استفاده از کود های پایه بویژه فسفر و پتاس به همراه ازت  بسیار مهم و حائز اهمیت می باشد.

حسین عطائی سلامی مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی خراسان رضوی نیز در ادامه ضمن تاکید بر اهمیت پیگیری مدیران جهاد شهرستان ها جهت جذب کامل سهمیه کودهایی شیمیایی هر شهرستان مطابق الگوی کشت گفت: پیگیری روزانه جهت جذب حداکثری سهمیه کود توسط مدیریت های جهاد کشاورزی شهرستان ها موجب افزایش بهره وری و تامین امنیت غذایی خواهد شد.

محمد میری دیسفانی معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان نیز در ادامه با ارائه گزارش مبسوطی از آخرین وضعیت جذب کود، بذر، وضعیت بارندگی، تسهیلات جذب مکانیزاسیون و غیره بر مدیریت مصرف بهینه تاکید نمود و تغذیه گیاهی را اولویت کار مدیران شهرستان ها دانست.

لازم به ذکر است در این جلسه، تعیین دستیابی متوسط عملکرد محصولات مهم و اساسی هر شهرستان به تفکیک اقلیم و وضعیت خاک با دریافت نظر محققین و کارشناسان جهت ابلاغ به شهرستان های استان در دستور کار قرار گرفت.