به گزارش رابط روابط عمومی شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان گلستانف سرپرست شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان گلستان گفت: در حال حاضر در انبارهای استان ،بیش از 13521 تن، انواع کود های کشاورزی یارانه ای ذخیره سازی شده است .
وی تصریح کرد: کود های ذخیره سازی شده شامل5591 تن ازته،772 تن فسفاته و 7158 تن پتاسه بوده است.
سرپرست شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان گلستان گفت: تخصیص کودهای ازته براساس الگوی کشت و کودهای فسفاته و پتاسه براساس محصولات استراتژیک و اساسی ابلاغ شده که لازم است این پروتکل رعایت شود.
محمدی با بیان اینکه کمبود نقدینگی یکی از علتهای استفاده کم از انواع نهادههای کشاورزی از جمله کود فسفاته و پتاسه و … است، افزود: ضروری است برای تأمین امنیت غذایی، افزایش تولیدات محصولات کشاورزی و تأمین عناصر غذایی در خاک، طبق استانداردها از انواع کودهای شیمیایی ازته، فسفاته، پتاسه به همراه کودهای آلی، بیولوژیک برای تولید محصولات کشاورزی برای جلوگیری از خسارت احتمالی استفاده شود.