کود‌های کشاورزی بر اساس الگوی کشت شهرستان‌های خراسان رضوی توزیع می‌شود


تاریخ ارسال :

۱۸ مهر ۱۴۰۳

کود‌های کشاورزی بر اساس الگوی کشت شهرستان‌های خراسان رضوی توزیع می‌شود

به گزارش روابط عمومی شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان خراسان رضوی؛

 



حسین عطائی سلامی مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان ذخیره سازی کود به منظور تامین و توزیع کودهای مورد نیاز کشت پاییزه را مناسب دانست و اظهار داشت: با توجه به کشت پاییزه و تقاضای فزآینده برای مصرف انواع کودهای یارانهای، ذخیرهسازی مناسب و کافی به جهت تامین کودهای مورد نیاز انجام شده است.

مدیر خدمات حمایتی کشاورزی خراسان رضوی با اشاره به این‌که از ابتدای امسال بنا به سهمیه ابلاغی انواع کودهای یارانه‌ای به استان به ترتیب انواع ازته 145022 تن، انواع فسفاته 21176 تن و انواع پتاسه ها 7645 تن اعلام‌شده است؛ خاطر نشان کرد: با توجه به اهمیت موضوع پیش از آغاز کشت پاییزه به‌صورت منطقه‌ای برای تمامی شهرستان های استان برنامه‌ریزی‌های لازم شروع کشت پائیزه در قالب الگوی کشت هر شهرستان انجام شد و فرمول کودی سایر محصولات الگوی کشت به‌منظور بارگذاری در سامانه پایش مواد کودی تعیین گردید.

وی گفت: این میزان ذخیره در انبارهای سازمانی شرکت خدمات حمایتی کشاورزی موجود می باشد و انتقال آن به شبکه بزرگ کارگزاران شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان آغاز شده است و جای نگرانی در این زمینه وجود ندارد.

مدیریت شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان در ادامه افزود: علاوه بر منابع ذخیره شرکت، تا پایان سال کودهای یارانه ای از مبادی ورودی و کارخانجات پتروشیمی تولید داخل نیز تامین می گردد.

به گفته عطائی، با توجه به شرایط تامین نهادهها، شرکت خدمات حمایتی از سال گذشته برنامهریزی و تمهیدات لازم برای تامین و توزیع مناسب کودهای یارانهای را برای فصل پاییز به عمل آورده است، تا کشاورزان و بهرهبرداران بخش کشاورزی بدون نگرانی درباره تأمین کودهای یارانهای، فصل کشت پاییزه را به خوبی و با اطمینان لازم انجام دهند تا انشالله شاهد افزایش بهره وری در تولید محصولات کشاورزی استان باشیم.

مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی خراسان رضوی با تاکید بر اهمیت موضوع تامین، تدارک و جذب به موقع کودهای شیمیایی کشت پائیزه گفت: کودهای مورد نیاز کشاورزان بر اساس الگوی کشت شهرستان‌ها و از طریق صدور حواله الکترونیکی در سامانه پایش مواد کودی سهمیه ابلاغی انواع کودهای یارانه‌ای در بین بهره‌برداران توزیع گردیده است.

وی افزود: به منظور بررسی توزیع به موقع نیاز شهرستان ها به این نهاده استراتژیک، کارگروهی متشکل از مدیر، مسئولین و کارشناسان بازرگانی این مدیریت به اتفاق معاونت تولیدات گیاهی و مدیر زراعت و مسئول کود سازمان جهاد کشاورزی استان تشکیل و به صورت منطقه ای برای 34 شهرستان برنامه ریزی های لازم شروع کشت پائیزه در قالب الگوی کشت هر شهرستان انجام گردیده و فرمول کودی سایر محصولات الگوی کشت به منظور بارگزاری در سامانه پایش مواد کودی تعیین گردید.

عطائی سلامی در خاتمه کودهای پتاسه را یکی از عناصر اصلی مورد نیاز گیاهان برای رشد عنوان نمود و افزود: این کودها نقش بسیار مهمی در افزایش مقاومت گیاهان در تنش های محیطی، بهبود کیفیت محصول و افزایش عملکرد آن ها دارد.