تامین و توزیع 3هزار و 25 تن انواع کود کشاورزی توسط شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان خوزستان در شهرستان هویزه


تاریخ ارسال :

۲۹ بهمن ۱۴۰۴

تامین و توزیع  3هزار و 25 تن انواع کود کشاورزی توسط شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان خوزستان در شهرستان هویزه


به گزارش روابط عمومی شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان خوزستان،
به گفته علی موسوی مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان خوزستان، در دی‌ماه سال جاری و در راستای اجرای سیاست‌های حمایتی دولت در بخش کشاورزی، مقدار 3025 تن انواع کود کشاورزی از طریق کارگزاران شهرستان هویزه و در قالب 2560حواله الکترونیکی در اختیار کشاورزان قرار گرفته است.

وی با اشاره به اهمیت تأمین به‌موقع نهاده‌های کشاورزی افزود: این میزان کود با برنامه‌ریزی دقیق و بر اساس نیاز واقعی بهره‌برداران توزیع شده و نقش مؤثری در پشتیبانی از تولید محصولات کشاورزی و افزایش بهره‌وری مزارع داشته است.

موسوی خاطرنشان کرد: شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان خوزستان با نظارت مستمر بر روند توزیع، تلاش می‌کند نهاده‌ها با کیفیت مطلوب و نرخ مصوب به دست کشاورزان برسد.