شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان اصفهان پیشگام ترویج مصرف کود کلرور پتاسیم در استان شد.


تاریخ ارسال :

۴ آبان ۱۴۰۴

شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان اصفهان پیشگام ترویج مصرف کود کلرور پتاسیم در استان شد.


به گزارش روابط عمومی شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان اصفهان

مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان اصفهان اعلام کرد:  اصفهان – سوم آبان ۱۴۰۴ – جلسه‌ای با هدف بررسی وضعیت فروش و مصرف کودهای پتاسه، به‌ویژه کود کلرور پتاسیم، با حضور مدیر امور زراعت، مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان، مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان و کارشناسان مربوطه برگزار شد.

در این نشست، ضمن بررسی نیاز استان به کودهای پتاسه و میزان مصرف آن در بخش‌های مختلف زراعی و باغی، موضوع عدم استقبال کشاورزان از کود کلرور پتاسیم به عنوان یکی از مهم‌ترین چالش‌ها مطرح و عوامل مؤثر بر این موضوع مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

شرکت‌کنندگان در جلسه با تأکید بر نقش حیاتی عناصر پتاسه در بهبود کیفیت محصولات کشاورزی، بر لزوم ترویج علمی و کاربردی مصرف کود کلرور پتاسیم تأکید کردند. در این راستا، مقرر شد از ظرفیت‌های مدیریت ترویج و مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان اصفهان برای اجرای برنامه‌های آموزشی، ترویجی و اطلاع‌رسانی در سطح شهرستان‌ها استفاده شود.

همچنین با توجه به اینکه تأمین و فروش کود کلرور پتاسیم بر عهده شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان اصفهان است، مقرر گردید این شرکت با همکاری بخش‌های تخصصی سازمان جهاد کشاورزی، زمینه لازم برای افزایش دسترسی و آگاهی کشاورزان نسبت به مزایای مصرف این کود را فراهم سازد.

در پایان، تصمیم بر آن شد که به‌منظور پیگیری مصوبات و هماهنگی بیشتر بین دستگاه‌های مرتبط، نشست تخصصی دیگری با محوریت برنامه‌ریزی ترویجی و بهبود روند توزیع و مصرف کود کلرور پتاسیم در آینده نزدیک برگزار شود.