بوجاری ، ضدعفونی، کیسه گیری و پارت چینی بیش از۷۴۷تن بذر گندم


تاریخ ارسال :

۱۰ مهر ۱۴۰۴

بوجاری ، ضدعفونی، کیسه گیری و پارت چینی بیش از۷۴۷تن بذر گندم


به گزارش روابط عمومی شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان گلستان؛
مجید محمدی مدیر شرکت خدمات  حمایتی  کشاورزی  استان گلستان از بوجاری، ضدعفونی، کیسه گیری و پارت چینی بیش از۷۴۷تن بذر گندم در انبار  قرق این شرکت خبرداد.
وی  تصریح کرد: : بذور  بوجاری شده شامل 386 تن رقم آرمان،101 تن رقم احسان و۲۶۰ تن رقم آراز  در طبقه گواهی شده بوده است .
 وی تصریح کرد:بذور استحصال شده پس  از بوجاری، ضدعفونی و کیسه گیری  و پس از تائید نتایج آنالیز آزمایشگاهی واحد موسسه تحقیقات ثبت و گواهی بذر و نهال استان ، لیبل مخصوص بر روی تمامی محموله ها که در کیسه های متحد الشکل می باشند درج و به مقاصد مورد نظر حمل و توسط کارگزاران معرفی شده بین کشاورزان منطقه توزیع می شود .
وی افزود : تأمین بذر مورد نیاز کشاورزان قبل از شروع فصل کشت از دغدغه های شرکت خدمات  حمایتی کشاورزری استان گلستان می باشد