بیش از هزار تن کود در شهرستان ماسال توزیع شد؛ تاکید بر توسعه پایدار کشاورزی


تاریخ ارسال :

۴ شهريور ۱۴۰۴

بیش از هزار تن کود در شهرستان ماسال توزیع شد؛ تاکید بر توسعه پایدار کشاورزی


به گزارش روابط عمومی شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان گیلان،

حسن همتی،مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان، اعلام کرد که توزیع کودهای کشاورزی در شهرستان ماسال تا پایان مرداد ماه سال جاری به میزان 1112 تن برنامه‌ریزی شده بود که در این بازه زمانی، 1078 تن از این مقدار توسط کارگزاران به دست کشاورزان شهرستان رسیده است.

همتی با بیان این که تامین نهاده‌های کشاورزی از جمله کودهای ازت، فسفات و پتاس، نقش بسیار مهمی در افزایش بهره‌وری و توسعه کشاورزی منطقه دارد، افزود: «در مدت مذکور، 502 تن کود ازته، 161 تن کود فسفات و 414 تن کود پتاس توسط کارگزاران شرکت به کشاورزان تحویل داده شده است که این امر نشان‌دهنده تعهد و تلاش مستمر برای حمایت از تولیدات کشاورزی شهرستان ماسال است.»

مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان گیلان همچنین تأکید کرد که با توجه به اهمیت تأمین به موقع کودهای کشاورزی برای فصل زراعی، تمامی اقدامات لازم برای توزیع مناسب و به موقع این نهاده‌ها انجام شده و تلاش می‌شود تا در ماه‌های آینده نیز با استمرار این روند، کشاورزان شهرستان بتوانند با بهره‌گیری از نهاده‌های کشاورزی مورد نیاز، تولیدات خود را افزایش دهند.

وی همچنین از همکاری صمیمانه کشاورزان، کارگزاران و مسئولان محلی شهرستان ماسال در روند توزیع کودها قدردانی کرد و اظهار داشت: «حمایت‌های لازم برای تامین و توزیع نهاده‌ها در قالب برنامه‌های شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان گیلان همچنان ادامه خواهد داشت و ما آماده‌ایم تا با ارائه خدمات بهتر و دقیق‌تر، شرایط را برای توسعه کشاورزی در این منطقه فراهم کنیم.»

در پایان همتی یادآور شد که افزایش بهره‌وری و پایداری تولیدات کشاورزی، نیازمند استمرار همکاری‌ها و برنامه‌ریزی‌های دقیق است و شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان گیلان به عنوان نهادی پیشرو در زمینه حمایت از کشاورزان، تمامی تلاش خود را برای تحقق این اهداف به کار خواهد گرفت.