اخبار

به گزارش روابط عمومی شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان اصفهان

  مدیر استان اقای فریدون صفایی بیان نمود طرح‌های مرتبط با محصولات گواهی شده و سالم از سال ۹۵ به طور رسمی در استان کار خود را آغاز کرد و در آن زمان حدود یک هکتار از زمین‌های کشاورزی این خطه به این شیوه اختصاص یافت. صفایی افزود: در طول سال‌ها فعالیت مستمر میزان مساحت کشاورزی استان اصفهان در محصولات گواهی شده و سالم به یک هزار و ۵۰۰ هکتار افزایش یافت. وی ادامه داد: تولید محصولات گواهی شده و سالم در استان اصفهان اکنون به حدود ۲۵ هزار تُن رسیده است که شامل محصولات زراعی، باغی و گلخانه‌ای در ۲۱ شهرستان می‌شود. استحصال ۲۰ گونه گیاهی به روش گواهی شده است . صفایی گفت: تعداد محصولات گواهی شده و سالم در استان اکنون به بیش از ۲۰ گونه شامل زراعی، باغی و گلخانه‌ای رسیده است که می‌توان به سیب زمینی، پیاز، گوجه فرنگی، سیب درختی، خرما، انگور، فلفل دلمه ای و خیار به‌عنوان اصلی‌ترین آنها اشاره کرد. وی افزود: تعداد محصولات در استان اصفهان به روش گواهی شده و سالم قابلیت افزایش دارد به این صورت که قارچ، انواع سبزی و صیفی جات را می‌توان از این روش توسعه داد زیرا که محصولاتی مانند سبزی دوره رشد کوتاه‌تری دارد و با تولید آن می‌توان بهره‌وری را به شدت افزایش داد از سوی دیگر محصولات مانند کدو و بادمجان گواهی شده و سالم در استان اصفهان قابلیت تولید دارد. صفایی تصریح کرد: موضوع نظارت و نمونه برداری از خاک و محصولات از جمله فرایندهای تولید به روش گواهی شده و سالم هستند که مطابق با دستورالعمل اجرایی خاص جلو می‌رود، از آنجا که مقدار سموم استفاده شده در این نوع محصولات میزان خاصی باید داشته باشد اندازه گیری دقیق از سوی آزمایشگاه‌های مختلف انجام می‌شود که از حیث محصول سالم و با امنیت غذای بالا از یک سو و حفظ محیط زیست شک و تردیدی بر جا نماند. 

کلمات کلیدی : توسعه کشاورزی اصفهان
اخبار برگزیده