اخبار

به گزارش روابط عمومی شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان اصفهان

مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان اصفهان اقای فریدون صفایی بیان نمود : میزان برداشت متوسط محصول خیار در هر هکتار ۳۵ تن است که پیش‌بینی می‌شود تا پایان فصل برداشت این محصول ۵۲۰۰ تن انواع خیار از مزارع شهرستان برداشت شود وبرای دو هزار و ۶۰۰ نفر نیز اشتغال فصلی فراهم شود. صفایی اظهار داشت: شرایط اقلیمی و طبیعی شهرستان چادگان و استفاده بهینه از توصیه‌های کارشناسان جهاد در تولید محصولات کشاورزی و انجام عملیات زراعی باعث کیفیت بالای محصول خیار این شهرستان شده است. صفایی افزود: میزان برداشت متوسط محصول خیار در هر هکتار ۳۵ تن است که پیش‌بینی می‌شود تا پایان فصل برداشت این محصول ۵۲۰۰ تن انواع خیار از مزارع شهرستان برداشت شود وبرای دو هزار و ۶۰۰ نفر نیز اشتغال فصلی فراهم شود. وی بابیان اینکه امسال بیش از ۱۵۰ هکتار از زمین‌های کشاورزی این شهرستان به کشت خیار اختصاص یافت، افزود: با ورود عشایر به بخش چنار رود چادگان، ۹۸ درصد محصول خیار را عشایر در این منطقه کشت می‌کنند که علاوه بر اشتغال فصلی درآمدزایی خوبی هم برای این افراد ایجاد می‌شود. وی گفت: لازم به ذکر است کلیه نیاز کودی شهرستان چادگان جهت کشت خیارتوسط شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان اصفهان تهیه و در اختیار بهره بردارن قرار گرفته است.

کلمات کلیدی : تامین کود اصفهان
اخبار برگزیده