اخبار

به گزارش روابط عمومی شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان اصفهان

مدیر استان اقای فریدون صفایی با بیان اینکه جو محصولی مقاوم به شوری آب و خاک است و نیاز کمی به آب دارد گفت: بیش از ۵۰۰ کشاورز برخواری با روش‌های نوین ابیاری این محصول را در این شهرستان کشت کرده اند. صفایی افزود : پیش بینی می‌شود ۱۰ هزار تن جو به صورت دان و ۳۷ هزارتن به صورت قصیل از مزارع شهرستان برخوار برداشت شود. وی گفت: با توجه به حاصلخیزی خاک این منطقه ارقام نیک، ارمغان، گوهران، به رخ در این منطقه کشت شده که علاوه بر مقاومت به شوری و خشکی ۳۰ درصد عملکرد بیشتری دارد. وی گفت: لازم به ذکر است کلیه نیاز کودی شهرستان توسط شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان اصفهان تهیه و در اختیار بهره بردارن قرار گرفته است.

کلمات کلیدی : برداشت جو اصفهان
اخبار برگزیده