اخبار

به گزارش روابط عمومی شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان قم

دوره آموزشی فنی و تخصصی با عنوان " اهمیت تناوب کشت محصولات و اصول تغذیه گیاهی و نقش آن در کشاورزی پایدار"   با هدف آشنایی با بینش کشاورزی پایدار و اهمیت تغذیه گیاهان با حضور آقای مهندس مسعودی فر، مدیر فنی و بهبود کیفیت بذر ونهال در آموزشکده و مرکز مطالعات کاربردی نهاده های کشاورزی استان گیلان شهرستان رشت برگزار شد. در این دوره دو روزه آقای مهندس آبشاری کارشناس بذر استان قم نیز حضور یافتند.

اخبار برگزیده